Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ολοκληρώθηκε η λήψη DNA από τους συγγενείς των θυμάτων στο νοσοκομείο Λάρισας – Άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων

Ολοκληρώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η διαδικασία λήψης DNA από τους συγγενείς των θυμάτων και αγνοούμενων επιβατών των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν το βράδι της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου λίγο έξω από τα Τέμπη.

Τραγικές φιγούρες, οι γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, βρίσκονται από χθες στο Νοσοκομείο της Λάρισας. Σήμερα τα συνεργεία διάσωσης εντόπισαν σορούς που δεν ήταν δυνατόν να αναγνωριστούν, στα συντρίμα των δύο αμαξοστοιχιών.

Οι συγγενείς που έδωσαν DNA θα ενημερωθούν ατρομικά από την αστυνομία, βρίσκονται όμως στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας γιατί εκεί έχουν μεταφερθεί οι σοροί των θυμάτων που εντοπίστηκαν και συνεχίζουν να εντοπίζονται από τα συνεργεία διάσωσης.

Τα πρώτα αποτελέσματα από την ταυτοποίηση του γενετικού υλικού αναμένονται το μεσημέρι της Πέμπτης, 2 Μαρτίου. Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται έξι νέοι άνθρωποι.

Ρ. Λεοντάρη: Σε πολύ κακή κατάσταση οι σοροί

Στους 46 έχουν φτάσει οι νεκροί από το φοβερό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ η Ρουμπίνη Λεοντάρη, προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Όπως είπε έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση σε 43 σορούς, που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και στην πλειοψηφία τους αφορούν νέα παιδιά με εκτιμώμενη ηλικία 20-30 ετών.

Άγνωστος ο αριθμός των αγνοούμενων

Την ίδια στιγμή, άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοούμενων, καθώς σε κάποιους σταθμούς, όπου δεν υπάρχει γκισέ έκδοσης εισιτηρίων, είναι πιθανό να επιβιβάστηκαν επιβάτες χωρίς να έχει καταγραφεί σε κάποιο σύστημα η συναλλαγή τους με την εταιρία. Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, 57 οικογένειες αναζητούν μέχρι στιγμής τους δικούς τους και έχουν δώσει δείγμα DNA για ταυτοποίηση.





Source link