Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

ΣΥΡΙΖΑ: Να παραιτηθεί σήμερα κιόλας ο κ. Αγοραστός

Την άμεση παραίτηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά τις «αποκαλύψεις-κόλαφο» για το ρήγμα στο φράγμα του ποταμού Καλέντζη.

Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνουν ότι τη νύχτα της μεγάλης πλημμύρας μηχάνημα μισθωμένο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προκάλεσε ρήγμα στο ανάχωμα του ποταμού Καλέντζη, ώστε τα νερά να κατευθυνθούν στον Παλαμά. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA μετέδωσε χθες μαρτυρία του χωματουργού, που έσπασε το φράγμα με σκαπτικό μηχάνημα, ο οποίος αναφέρει ότι η εντολή για την παρέμβαση δόθηκε από τη Περιφέρεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «οι αποκαλύψεις αυτές προστίθενται και ενισχύουν τις καταγγελίες των κατοίκων, που ήδη αποτελούν αντικείμενο της έρευνας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει οτι «μετά από όλα αυτά, ο κ. Αγοραστός δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Το ελάχιστο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί σήμερα κιόλας από Περιφερειάρχης Θεσσαλίας». Σημειώνει δε πως «αν δεν το κάνει ο ίδιος, οφείλει να του το ζητήσει ο αρχηγός του κόμματός του, ο κ. Μητσοτάκης», προσθέτοντας ότι «αλλιώς είναι βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει -εκτός από τις δικές του- και τις εγκληματικές ευθύνες του εκλεκτού του Περιφερειάρχη».

«Θυμίζουμε μάλιστα ότι μόλις πριν λίγες ημέρες και ο κ. Κικίλιας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλούσαν για fake news. Οι αποκαλύψεις όμως είναι κόλαφος και η ελληνική κοινωνία ζητά απαντήσεις», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link