Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Συνελήφθη άνδρας για κλοπή και απόπειρα κλοπής από καταστήματα στο Βόλο

Resizer_16978811050721

Συνελήφθη, χθες (20-10-2023) το πρωί στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας ημεδαπός άνδρας, για κλοπή και απόπειρα κλοπής από καταστήματα. Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν ακόμη 3 κλοπές που διέπραξε ο δράστης .

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στον Βόλο, ο δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αρχικά, εισήλθε σε κατάστημα (αναψυκτήριο), με σκοπό να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, ενώ, λίγο αργότερα, μετέβη σε άλλο κατάστημα (είδη περιπτέρου) και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και καπνικά είδη.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ο δράστης εντοπίστηκε σε σημείο της πόλης και ακινητοποιήθηκε.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 30-08-2023 έως 8-10-2023 στον Βόλο, διέπραξε ακόμη 3 κλοπές-διαρρήξεις δύο καταστημάτων ειδών περιπτέρου και μίας καφετέριας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, καπνικά είδη και ποσότητα παγωτών.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

www.ertnews.gr



Source link