Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Συλλαλητήριο συνταξιούχων στις 7 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Λάρισας – Ζητούν αυξήσεις

Κάλεσμα σε όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, στις 10.30 πμ. στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, απηύθυναν οι εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Λάρισας με βασικό αίτημα την χορήγηση ουσιαστικών αυξήσεων στις συντάξεις.

Όπως ανέφεραν στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου οι εκπρόσωποι των Συνταξιουχικών Οργανώσεων της Λάρισας «οι αγώνες είναι επιβεβλημένοι για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα και να μπορούν οι συνταξιούχοι να ζουν με αξιοπρέπεια».

Όπως αναφέρουν στο σχετικό Δελτίο Τύπου: «Δεν μπορούμε να δεχθούμε την κοροϊδία των λεγόμενων αυξήσεων, των επιδομάτων και των διαφόρων “καλαθιών” μετά τις καθημερινές αυξήσεις και τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας, τα τελευταία 13 χρόνια, στα οποία οι συντάξεις μας μετατράπηκαν σε προνοιακά βοηθήματα».

Το βασικό πλαίσιο των αιτημάτων της κινητοποίησης περιλαμβάνει αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις στο ύψος του πληθωρισμού, καταβολή της 13ης και 14ης σύνταξης, άμεση καταβολή των αναδρομικών σε όλους τους συνταξιούχους, ενσωμάτωση της προσωπικής διαφοράς στις καταβαλλόμενες συντάξεις σε όλους τους συνταξιούχους κ.α.





Source link