Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

‘Συζητούσαμε γι’ αυτόν στα αποδυτήρια της Ρεάλ, περίμενε ότι θα έρθει σε εμάς’




ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ



Ο Κίλιαν Εμπαπέ με τον Ντάνι Καρβαχάλ
Ο Κίλιαν Εμπαπέ με τον Ντάνι Καρβαχάλ
@ 2022 MICHEL EULER / AP IMAGES

Ο Ντάνι Καρβαχάλ αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος απασχόλησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ακόμα καλοκαίρι, λέγοντας ότι ήταν αντικείμενο συζήτησης στα αποδυτήρια και ότι ο ίδιος περίμενε την άφιξή του.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ αποφάσισε να παραμείνει τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας τέλος στο σενάριο να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα ακόμα καλοκαίρι. Ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε στο ισπανικό relevo και αποκάλυψε ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ υπήρξε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα σε εκείνον και τους συμπαίκτες του στους μερένγκες.

Παράλληλα ο Ισπανός μπακ υποστήριξε ότι ο ίδιος περίμενε να πάρει μεταγραφή για τη Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι, κάτι που τελικά δεν συνέβη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνι Καρβαχάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ: Δεν πρόκειται να πω ψέματα ότι δεν το συζητήσαμε (στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά υπήρχαν κάθε είδους απόψεις στις συζητήσεις στην προετοιμασία μετά το δείπνο. Άλλοι νόμιζαν ότι θα έρθει, άλλοι ότι δεν θα έρθει“.

Για το τι πίστευε ο ίδιος:Νόμιζα ότι θα ερχόταν. Από τη στιγμή που δεν συμμετείχε στην περιοδεία της Παρί στην Ιαπωνία. Και νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η αρχική του επιλογή. Όταν δεν συμμετείχε στην περιοδεία νομίζαμε ότι ήταν έτοιμος να γίνει μέλος του συλλόγου. Αλλά φαίνεται ότι όλα έγιναν διαφορετικά“.



Source link