Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι – «Matty, σε αγαπώ πολύ»

Συγκινεί η σπαρακτική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον με την οποία αποχαιρετά τον συμπρωταγωνιστή της από τα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.

Η Άνιστον προχώρησε σε μια ανάρτηση σήμερα στο Instagram προς τιμήν του Μάθιου Πέρι, παγκοσμίως γνωστό και ως «Τσάντλερ»  και αναφέρει πως «το να είσαι σε θέση να ΚΑΤΣΕΙΣ πραγματικά με αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά»

«Αχ, αυτό έχει χτυπήσει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μatty μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναβιώσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης. Το να είσαι σε θέση να ΚΑΤΣΕΙΣ πραγματικά με αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά», αναφέρει η Άνιστον.

Συνεχίζει: «Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία τού ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας. Για τον Matty, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το ”γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό. Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ».

«Matty, σε αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι απόλυτα γαήνιος και χωρίς πόνο. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές σχεδόν σε ακούω να λες “θα μπορούσες να είσαι πιο τρελός;”»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Το να σε κάνω να γελάσεις, μου έφτιαξε τη μέρα»

Καταλήγοντας, η Τζένιφερ Άνιστον, γράφει: «Τις τελευταίες δύο εβδομάδες διάβαζα τις συνομιλίες μας. Γελούσα και έκλαιγα και μετά ξαναγελούσα. Θα τις κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τη δεύτερη διαφάνεια…)»

Στη συνομιλία τους, που δημοσίευσε η Άνιστον, ο Μάθιου Πέρι σχολιάζει μια παλιά φωτογραφία τους, λέγοντας: «Το να σε κάνω να γελάσεις, μου έφτιαξε τη μέρα. Μου έφτιαξε τη μέρα».

Και η Άνιστον απαντά: «Ωωω, η πρώτη από τις χιλιάδες φορές».





Source link