Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών στην Λάρισα (video)

Συγκέντρωση για τους 57 συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστυχήμα στα Τέμπη πραγματοποίησαν συγγενείς θυμάτων και τραυματιών στην πλατεία του ΟΣΕ, στη Λάρισα. Ακολούθησε πορεία προς το κέντρο της πόλης, η οποία κατέληξε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Συγγενείς των νεκρών και τραυματιών του δυτυχήματος των Τεμπών αλλά και πολίτες συμμετείχαν το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου σε συγκέντρωση και πορεία από την πλατεία ΟΣΕ προς στο κέντρο της Λάρισας. Οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν «να μην ξεχαστεί το έγκλημα και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι». Στην μνήμη των θυμάτων, κατέθεσαν λουλούδια και άναψαν κεριά στην πλατεία. Ένα τεράστιο «γιατί», στα χείλη των συγγενών των θυμάτων.

«Θα αγωνιστούμε για την δικαίωση των θυμάτων και την τιμωρία των ενόχων. Για την δικαίωση όσων χάθηκαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα. Οι ζωές μας έχουν αλλάξει», λένε οι συγγενείς των θυμάτων. Επιρρίπτουν πολιτικές ευθύνες, καθώς όπως υποστηρίζουν, «… από χρόνια γνώριζαν οι πολιτικοί την κατάσταση που επικρατούσε στον σιδηρόδρομο αλλά δεν έκαναν τίποτα…»

Συγκέντρωση συγγενών των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών στην Λάρισα (video)
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)

«… Ήταν θύματα ενός προδιαγεγραμένου θανάτου… είναι χρέος να αγωνιστούμε για την καταδίκη των υπευθύνων», ανέφεραν στις ομιλίες τους τα μέλη του νεοσύστατου Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

Στιγμές έντασης καταγράφηκαν νωρίτερα στον σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας, με λεκτικούς διαξιφισμούς μεταξύ υπαλλήλων του ΟΣΕ και συγγενών των θυμάτων.





Source link