Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στο Τόκιο με ένα ακόμη απίθανο make upo look και μανικιούρ matchy με τα σκουλαρίκια της


Η Hailey Bieber, κάθε, μα κάθε φορά που κάνει δημόσια εμφάνιση γίνεται viral. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει τάση και το glazed donut τείνει να γίνει πλέον κλασικό. Που σημαίνει οι τέλειες λάμψεις στο δέρμα της αλλά και το εκτυφλωτικό φινίρισμα σε χείλη, μάτια και νύχια. 

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Τόκιο μαζί με τις Anya Taylor-Joy και την Florence Pugh με αφορμή τα εγκαίνια στο ιστορικό Tiffany’s. Και για άλλη μία φορά ήταν απλά συγκλονιστική. 

Με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα chic bun που δημιούργησε ο Bryce Scarlett, μακιγιάζ η Mary Phillps (ναι είναι μαζί της παντού) και μανικιούρ που αποτελεί ένα ξεχωριστό twist. Η Phillips ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του super model χρησιμοποιώντας γήινες αποχρώσεις στα μάτια, γενναίες δόσεις highlighter στα ζυγωματικά και glossy φινίρισμα στα χείλη. Κι αν πιστεύεις ότι το μανικιούρ της είναι επίσης glazed κάνεις λάθος. Αντιθέτως είναι matchy με τα διαμαντένια της σκουλαρίκια και πιο συγκεκριμένα υιοθέτησε ένα french manicure με τη βάση clean και τα tips κίτρινα όπως ακριβώς και ο πολύτιμος λίθος. 





Source link