Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στο Πρωτοδικείο ολοκληρωμένος ο συνδυασμός “ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ- ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Α. Μπέου

361905275_1895180474172251_4186443260397692768_n

Ολοκληρώθηκε και κατατίθεται στο Πρωτοδικείο Βόλου ο πλήρης φάκελος με τις υποψηφιότητες, και τα δικαιολογητικά, των 264 συνολικά υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων με το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Σε μήνυμά του προς τα μέλη του συνδυασμού ο κ. Αχιλλέας Μπέος εύχεται επιτυχία σε όλες και όλους και τονίζει την ανάγκη για μια συλλογική και ενωτική προσπάθεια που θα οδηγήσει σε ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα, όχι μόνο για το συνδυασμό αλλά για την ίδια την πόλη.

Ο κ. Μπέος καλεί για μια ακόμη φορά τους συνεργάτες – υποψηφίους  του να μην πέφτουν στις παγίδες με τις προβοκατόρικες και βρόμικες μεθοδεύσεις και πρακτικές των αντιπάλων και να μην απαντούν στις προκλήσεις.

Αντίθετα τους προτρέπει να επικοινωνήσουν και στον τελευταίο πολίτη – δημότη το έργο της Δημοτικής  Αρχής, για το οποίο άλλωστε μιλά όλη η Ελλάδα, και να αναλύσουν  τις κορυφαίες επιλογές που η σημερινή και αυριανή Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τους πολίτες έχει προγραμματίσει, προκειμένου να αλλάξει  οριστικά σελίδα ο Βόλος και να καταστεί μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη.

www.ertnews.gr



Source link