Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου της Πάτρας μεταφέρθηκε ο 67χρονος που δέχθηκε επίθεση από αρκούδα, το πρωί της Δευτέρας, στη Μεσούντα στα όρια των Νομών Τρικάλων και Άρτας.

Ο 67χρονος διεκομίσθη τη Δευτέρα από το νοσοκομείο της Άρτας στο Πανεπιστημιακό του Ρίου εξαιτίας σοβαρών τραυμάτων στο χέρι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 υπεβλήθη σε επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί η βλάβη στη μασχαλιαία χώρα και βρίσκεται υπό την επίβλεψη αγγειοχειρουργών, ενώ στη “μάχη” αναμένεται να μπουν και ορθοπεδικοί.

Οπως αναφέρει το trikalaopinion.gr ο 67χρονος, μόνιμος κάτοικος Αθηνών που τους καλοκαιρινούς μήνες διαμένει στον τόπο καταγωγής του, στη Λαφίνα του δήμου Πύλης, βγήκε το πρωί της Δευτέρας για την καθιερωμένη πεζοπορία. Στα δύσβατα μονοπάτια της περιοχής είχε την ατυχία να έρθει αντιμέτωπος με αρκούδα η οποία αρχικά επιτέθηκε στο σκύλο του που είχε πάρει μαζί του.

Ο ίδιος προσπάθησε να σώσει τον σκύλο, αλλά δέχθηκε την επίθεση της αρκούδας η οποία τον δάγκωσε στο χέρι και τον έριξε σε δύσβατη χαράδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στην ατυχία του, είχε την «τύχη» να έχει σήμα το κινητό του με το οποίο ειδοποίησε τις Αρχές που με τη συνδρομή των εθελοντών της ομάδας διάσωσης Άρτας τον εντόπισαν και τον ανέσυραν.



Source link