Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στο “Μαζαράκη” η προπόνηση της Εθνικής


 

Το προπονητικό κέντρο του Ατρομήτου άνοιξε ξανά τις πύλες του για να υποδεχθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εθνική Ελλάδος προετοιμάζεται για τα παιχνίδια κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ, για την προετοιμασία της ομάδας ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε το Μαζαράκη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρομήτου

«Τις πόρτες του σπιτιού του ώστε να υποδεχθεί και πάλι την Εθνική ομάδα άνοιξε ο Ατρόμητος στο προπονητικό κέντρο στο Μαζαράκη.

Ξεχωρίζοντας από τα υπόλοιπα προπονητικά κέντρα, η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου επέλεξε για ακόμα μια φορά το Περιστέρι για να αρχίσει την προετοιμασία της για τις κρίσιμες αναμετρήσεις κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2024.

O Ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, έχοντας προσωπική άποψη τόσο για το επίπεδο των εγκαταστάσεων που προσφέρει το Μαζαράκη, όσο και για το επίπεδο συνεργασίας με τον Ατρόμητο, ψήφισε… Περιστέρι και σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση.

Πριν από την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ουρουγουανού εκλέκτορα είχαν πρόγραμμα στο υπερσύγχονρες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας και μετά την ολοκλήρωση του βασικού προγράμματος, οι παίκτες της Εθνικής μας αξιοποίησαν όλα τα μέσα που προσφέρει το Μαζαράκη για την όσο το δυνατόν πιο άμεση και καλύτερη αποκατάστασή τους, κάνοντας ειδικό πρόγραμμα στην πισίνα και στο σπα



Source link