Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στο δρόμο και πάλι οι συνταξιούχοι Μαγνησίας – Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Αθήνας

IMG_0245

Κάλεσμα για συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 24 Νοεμβρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12 το μεσημέρι απηύθυναν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου το Εργατικό Κέντρο Βόλου, εκπρόσωποι συνταξιουχικών οργανώσεων. “Ο λόγος που οι συνταξιούχοι βγαίνουν στους δρόμους είναι οι ίδιες πολιτικές που τους έχουν «τσακίσει» τα τελευταία χρόνια”, πισήμανε ο Γ. Ρούσσας, πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Μαγνησίας.

«Δεν μας άφησαν να πάρουμε ανάσα, ούτε να έχουμε υγεία, από την ώρα που μας κρατούν 6% στην κύρια και στην επικουρική σύνταξη, με πιο χαρακτηριστικό με πλημμύρες και πυρκαγιές που έπληξαν το Ν. Μαγνησίας, λόγω του ότι δεν έγιναν τα έργα που έπρεπε», τόνισε. 

Οι συνταξιούχοι πήραν πρωτοβουλίαώστε οι περιοχές που επλήγησαν να οργανώσουν επιτροπές αγώνα, ώστε να αγωνιστούν όλοι μαζί για αποκατάσταση όλων των ζημιών και να λάβουν στο 100% τις αποζημιώσεις, αλλά και να τους βοηθήσουν με είδη πρώτης ανάγκης, ανέφερε ο κ. Ρούσσας. 

Τέλος ανέφερε ότι στις 26 Νοεμβρίου στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, θα γίνει Πανθεσσαλική σύσκεψη των πλημμυροπαθών και κάλεσε να ενώσουν όλοι τις δυνάμεις τους, για να αποκατασταθούν αυτοί οι άνθρωποι.          

Τα αιτήματά τους:

www.ertnews.gr



Source link