Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χούανγκ


 

Οριστικές εξελίξεις προέκυψαν στο… σίριαλ του Νοτιοκορεάτη μέσου του Ολυμπιακού, ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τα “ερυθρόλευκα”, αλλά θα μετακομίσει στη Σερβία για χάρη της ομάδας του Βελιγραδίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ αναμένεται να αποτελέσει… παρελθόν από τους Πειραιώτες. Ο προορισμός του θα είναι ο Ερυθρός Αστέρας, μιας και οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα για τη μεταγραφή. Το ύψος της αναμένεται να φτάσει τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Ο λόγος που η ελληνική ομάδα δέχεται να παραχωρήσει τον διεθνή χαφ για ένα τέτοιο ποσό είναι οι καλές σχέσεις με τους Σέρβους, αλλά και η επιθυμία να αποφευχθούν οι δικαστικές περιπέτειες. Υπενθυμίζουμε ότι όπως αναφέρθηκε χθες (03/09), η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ, ασχολούταν εδώ και μέρες με την υπόθεση.

Ο Χουάνγκ υπέγραψε στον Ολυμπιακό στις 29 Ιουλίου του 2022. Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό, ξεχώρισε εξαρχής για την ποιότητά του. Τη σεζόν 2022/2023 έπαιξε σε συνολικά 40 αγώνες σε Super LeagueΚύπελλο Ελλάδας και Ευρώπη, έβαλε πέντε γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ. Κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας αντιμετώπιζε προβλήματα στη μέση του, με αποτέλεσμα να παίξει λίγο στα φιλικά.//Α.



Source link