Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στον Αστέρα Τρίπολης ο Βίκο

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού μέσου Φέντε Βίκο, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Φακούντο Μπερτόγλιο στη μεσαία γραμμή.

Ο Βίκο, που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης, ήταν ελεύθερος από τη Λεγανές, στην οποία αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια (57 εμφανίσεις, 3 γκολ, 4 ασίστ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Federico Vico Villegas. Ο Fede Vico γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1994 στην πόλη Cordoba της Ισπανίας, αγωνίζεται ως μέσος και υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2025.

Έχει πολύ σημαντικές εμπειρίες από τα πρωταθλήματα Ισπανίας, με 58 μάλιστα συμμετοχές στην Primera Division, έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Βελγίου, αλλά και σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Καλωσορίζουμε τον Fede Vico στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Federico Vico Villegas έχει αγωνιστεί σε όλα τα κλιμάκια Εθνικών Ομάδων της Ισπανίας μετρώντας:

Ισπανία U17 (6-2)

Ισπανία U18 (2)

Ισπανία U19 (8)

Ισπανία U20 (6)

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Cordoba (91-9)

Anderlecht

Oostende (10-1)

Albacete (13-1)

Lugo (59-4)

Granada (84-10)

Leganes (57-3)».

Στις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής του αρκαδικού συγκροτήματος, ο Ισπανός υπογράμμισε:

«Eίμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω. Θέλω να βοηθήσω τον ΑΣΤΕΡΑ να πετύχει τους στόχους του. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία ομάδα που έχει δυναμική και μεγάλες φιλοδοξίες. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».



Source link