Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στη Σκόπελο η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου – Έγιναν πάνω από 80 δωρεάν μαστογραφίες


Ο Δήμος Σκοπέλου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και την Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε) πραγματοποίησαν το «πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» στο νησί, έχοντας ως χορηγό την εταιρεία καλλυντικών «Estée Lauder Hellas», το διάστημα 5 και 6 Οκτωβρίου 2023.

Το διήμερο αυτό διεξήχθησαν συνολικά 80 δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες της Σκοπέλου, καθώς λόγω του περιορισμένου χρόνου μπορούσαν να πραγματοποιηθούν 40 ραντεβού ημερησίως.

Ο Δήμος Σκοπέλου ευχαριστεί σε ανακοίνωσή του:

  • Την εταιρία «Seajets», για την δωρεάν μετακίνηση των τριών συντελεστών της δράσης και του κινητού μαστογράφου από την Σκιάθο προς την Σκόπελο στις 5 Οκτωβρίου 2023.
  • Την εταιρία «ΣΠΥΡΟΥ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΕ» για την δωρεάν διαμονή των δύο τεχνολόγων που θα πραγματοποίησαν τις μαστογραφίες και του οδηγού του κινητού μαστογράφου στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2023. .
  • Το εστιατόριο «Pizza Platia» για την δωρεάν παροχή γεύματος στους συντελεστές της δράσης στις 5 Οκτωβρίου 2023.
  • Το εστιατόριο «Δούγια» για την δωρεάν παροχή γεύματος στους συντελεστές της δράσης στις 6 Οκτωβρίου 2023.
  • Την εταιρία «Attica Group – Hellenic Seaways», για την δωρεάν μετακίνηση των τριών συντελεστών της δράσης και του κινητού μαστογράφου από την Σκόπελο προς Βόλο στις 7 Οκτωβρίου 2023.

Ευχαριστεί επίσης, την πρόεδρο του συλλόγου υποστήριξης χρόνιων ασθενών “ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ” κ. Μάγδα Πατσή, η οποία με επιστολή της, μόλις πληροφορήθηκε την δράση για τη διενέργεια μαστογραφιών, έθεσε τον σύλλογο στην διάθεση του Δήμου για την παροχή οποιασδήποτε βοήθειας.

 

The post Στη Σκόπελο η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου – Έγιναν πάνω από 80 δωρεάν μαστογραφίες appeared first on Magnesia News.



Source link