Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Νούνιες

Επίσημη είναι εδώ και λίγη ώρα η μεταγραφή του Ματέους Νούνες στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου μέσου, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι «σίτιζενς» υπολογίζεται ότι κατέβαλαν περίπου 53 εκατ. λίρες στη Γουλβς, προκειμένου να αποκτήσουν τον Πορτογάλο χαφ, από τον οποίο περιμένουν να βοηθήσει στην κάλυψη του κενού που άφησε ο σοβαρός τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο -γεννημένος στη Βραζιλία- Νούνες ξεκίνησε την καριέρα του από την Ερικεϊρένσε, πέρασε από την Εστορίλ και τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου και αναδείχθηκε. Με τα «λιοντάρια» κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο League Cup και ένα σούπερ καπ Πορτογαλίας, με τη Γουλβς να πληρώνει 45 εκατ. ευρώ τον περασμένο Αύγουστο (ρεκόρ τότε στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου) για να τον αποκτήσει.

Στην πρώτη σεζόν του στην Premier League, ο 11 φορές διεθνής Πορτογάλος μέσος κατέγραψε 34 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε στα πρώτα δύο ματς της σεζόν, αλλά αποβλήθηκε στην ήττα (4-1) της 2ης αγωνιστικής από την Μπράιτον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link