Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Στα social media μου έγραφαν πόσο άσχημος και ατάλαντος είμαι»


Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Mega, «Ναυάγιο», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού, τα social media και την σύζυγο του, Μπέσσυ Μάλφα.

«Δυστυχώς δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω άλλο επάγγελμα πέρα από ηθοποιός. Δυστυχώς γιατί βλέπω πόσο μεγαλώνει η ανάγκη να ξέρεις και μια άλλη δουλειά… σε αυτή την δουλεία. Κάποτε έλεγα πως δεν θα χρειαστεί αλλά τώρα βλέπω ότι θα χρειαστεί να κάνω και άλλη δουλειά . Είναι πολύ ανασφαλές το επάγγελμα μας. Δηλαδή καλό είναι, όποιος γίνεται ηθοποιός, να έχει και μια άλλη δουλειά», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Όσον αφορά τα social media, ο ηθοποιός τόνισε: «Θα ήθελα να μην έχω την εξάρτηση με τα social media αλλά, απ’ ότι φαίνεται, την έχω. Δεν είναι όμως μόνο οι fans, γιατί όσοι είναι οι fans άλλοι τόσοι είναι και οι haters. Άμα θέλει κανείς βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει. «Πόσο άσχημος είσαι», ας πούμε, ή «πόσο ατάλαντος είσαι». Τα πάντα μου έχουν πει, ότι θέλει ο άλλος το λέει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα λέγοντας: «Με την Μπέσσυ είμαστε λίγο cool ζευγάρι, αυτό είναι γεγονός. Από την άλλη όμως δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα, ή δεν ξέρω και γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια. Αυτά όμως δεν τα αποτυπώνεις στο Instagram» συμπλήρωσε γελώντας, σε άλλο σημείο, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην κάμερα της νέας εκπομπής του Μεγάλου Καναλιού.



Source link