Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Στέφανος Κασσελάκης: Αύριο ανακοινώνει από τους Τάφους του Βενιζέλου την υποψηφιότητά του στο ΣΥΡΙΖΑ

«Αισθάνομαι την ανάγκη, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, η πρώτη μου δημόσια επαφή να γίνει στον τόπο καταγωγής μου και με τους ανθρώπους του τόπου μου». Αυτό αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανακοίνωσή του, γνωστοποιώντας την έναρξη της εκστρατείας του για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε, με επιστολή του στη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Χανίων, ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην χθεσινή ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί πως «ενόψει της επικείμενης ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., θα βρεθώ την Τρίτη 29 Αυγούστου στα Χανιά. Καλώ τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό συμπατριώτη μου από τα Χανιά, να συναντηθούμε, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε τον τρόπο και τον δρόμο που πρέπει να διανύσουμε μαζί για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την Αριστερά του μέλλοντος.

Ραντεβού την Τρίτη το απόγευμα στις 7.15μμ στους Τάφους του Βενιζέλου».

Υπενθυμίζεται ότι με ανάρτησή του στο Facebook ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε λόγο για βρόμικο πόλεμο εναντίον του, επειδή «κάποιοι τον φοβούνται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link