Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σρέντερ: «Πιθανότατα το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας μου»


 

Ο Γερμανός σταρ στάθηκε ιδιαίτερα… άστοχος στο ματς με την Λετονία, για τους “4” του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και δεν μπορούσε να παραλείψει να το αναφέρει στις δηλώσεις του.

Η Γερμανία επιβλήθηκε της Λετονίας και εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Mundobasket 2023, με τελικό σκορ 81-79. Ωστόσο, τα “πάντσερ” κλήθηκαν βρουν την άκρη χωρίς τον Ντένις Σρέντερ, ο οποίο είχε συνολικά 4/26 σουτ (4/18 δίποντα, 0/8 τρίποντα).

Ο ίδιος στάθηκε και στην εμφάνισή του, θεωρώντας την κάκιστη, αλλά και στον τρόπο που βρήκε η Γερμανία για να πάρει την πρόκριση στους “4” της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Λετονία είναι πολύ σκληρή ομάδα. Διέθεταν ένα καλό πλάνο και έπαιξαν σωστά ως ομάδα, έβαλαν αρκετά τρίποντα.

Πιθανότατα έκανα το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας μου, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να νικήσουμε. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Σήκωσαν το ανάστημα, ειδικά ο Φραντς Βάγκνερ, ο αδελφός του, Μο, όλοι. Ήταν κάτι σπέσιαλ.

Προσπαθώ να μένω θετικός σε όλα. Δεν μπορείς να ελέγξεις αν βάζεις ή χάνεις τα σουτ. Αυτό όμως μπορείς να κάνεις είναι να μένεις αισιόδοξος, θετικός, να μιλάς στους συμπαίκτες σου ως ηγέτης κι αρχηγός. Δεν γίνεται να έχω κακή διάθεση. Έμεινα χαρούμενος για όλους τους άλλους».//ΓΚ



Source link