Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σούπερ Κική: Τι ισχυρίζεται μέσα από τα κρατητήρια μετά τη σύλληψή της


Στο κρατητήριο οδηγήθηκε η Σούπερ Κική το βράδυ της Δευτέρας 21/2 μαζί με δύο γυναίκες, στενές της φίλες, μετά την προσπάθειά της να προστατέψει τη μία από τις δύο, η οποία – όπως ισχυρίζεται- κακοποιείται από τον πρώην σύντροφό της.

Η γνωστή influencer μέσα από τα κρατητήρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στη Σοφία Ραυτοπούλου μεταξύ άλλων, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την σύλληψή της αλλά και στη συνέχεια που οδηγήθηκε στα κρατητήρια. 

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια, αυτή η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της, τους τελευταίους τρεις μήνες έμενε στο σπίτι μου. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνιμο εμπόδιο στη ζωή της, εδώ και πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Σούπερ Κική. 

Και συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή τη σύλληψή της: «Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί η μικρή, έφυγα με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία, πάμε στο τμήμα και μετά αυτός μας κάνει μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει αυτό και σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ότι θα μείνουμε μέσα όλοι. Έχει χαρεί που είμαστε σε ένα πολύ καλό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά οι άνθρωποι και χωρίς χειροπέδες».

 «Δεν έχει λήξει όλο αυτό, δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο», κατέληξε η Σούπερ Κική. 



Source link