Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σούπερ Κική στο TLIFE: «Η πιο ηλίθια σύλληψη δεν έχει γίνει ποτέ στον κόσμο»


Στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης επέστρεψαν η Σούπερ Κική μαζί με τις δύο φίλες της, μετά την παραμονή τους στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η περιπέτεια της γνωστής influencer ξεκίνησε, όπως η ίδια κατήγγειλε στο Instagram, επειδή θέλησε να βοηθήσει τη φίλη και συνεργάτιδά της, καθώς δεχόταν συστηματική κακοποίηση από πρώην σύντροφό της. Από την άλλη, ο πρώην σύντροφος της συνεργάτιδά της καταγγέλλει τη Σούπερ Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση.

Η Σούπερ Κική οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων και από εκεί και πάλι πίσω στα κρατητήρια του τμήματος της Νέας Σμύρνης μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 23/2, όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση των αλληλομηνύσεων.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φακό του TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικά τα πρώτα λόγια έξω από το Αστυνομικό τμήμα. «Πιο ηλίθια σύλληψη, δεν έχει γίνει στον κόσμο ποτέ! Πιο άκυρη» δήλωσε η Σούπερ Κική, η οποία ήταν με χειροπέδες και συνοδεία δύο αστυνομικούς.

Νωρίτερα, στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησαν τόσο ο δικηγόρος της influencer, κ. Βίκτωρας Στεφανόπουλος, όσο και ο συνήγορος του άνδρα που καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. 



Source link