Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σούπερ Κική: Κατερίνα Πεφτίτση και Γιάννης Κατινάκης έξω από την Ευελπίδων


Στο πλευρό της κολλητής τους φίλης Super Κικής βρέθηκαν σήμερα η Κατερίνα Πεφτίτση και ο Γιάννης Κατινάκης.

Η Super Κική που με την καλή της φίλη και κουμπάρα της Άντρεα και ακόμη μια κοπέλα, πέρασαν χθες βράδυ την πόρτα του Α.Τ Ζωγράφου και από εκεί μεταφέρθηκαν στο Α.Τ Νέας Σμύρνης όπου και κρατήθηκαν μέχρι σήμερα το πρωί όπου μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων καθώς σε βάρος τους έχει κατατεθεί μήνυση. (δες εδώ τις πρώτες φωτογραφιες της Super Kικής με χειροπέδες πισθάγκωνα κατά την έξοδό της από το Α.Τ Νέας Σμύρνης)

Όλα φαίνεται να έγιναν όταν η γνωστή influencer προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της με το όνομα Άντρεα, η οποία -όπως κατήγγειλε- δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της. Η Super Κική που πέρασε το βράδυ της στο κρατητήριο, οδηγήθηκε πρώτα στη ΓΑΔΑ, με τους αστυνομικούς να της έχουν περάσει χειροπέδες πισθάγκωνα -χωρίς να χαίρει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση από τους αστυνομικούς λόγω της δημόσιας εικόνας της – και από εκεί στην Ευελπίδων προκειμένου να εξεταστεί το θέμα από τον εισαγγελέα. (δες εδώ φωτογραφίες της Super Κικής με χειροπέδες μέσα από την αστυνομική κλούβα)

Στην Ευελπίδων βρέθηκαν και οι κολλητοί της φίλοι Κατερίνα Πεφτίτση – η οποία είχε δώσει το παρών και το προηγούμενο βράδυ στο Α.Τ Νέας Σμύρνης – και ο Γιάννης Κατινάκης δείχνοντας με τον τρόπο τους πως θα είναι στο πλευρό της influencer σε όλο αυτό τον δικαστικό αγώνα που έχει ξεκινήσει. (δες εδώ όσα δήλωσε στο TLIFE η Κατερίνα Πεφτίτση)

Η απόφαση του εισαγγελέα σήμερα ήταν οι τρεις γυναίκες να μεταφερθούν και πάλι στο Α.Τ Νέας Σμύρνης όπου θα κρατηθούν μέχρι την Πέμπτη που θα συνεχιστεί η δίκη.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος



Source link