Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σοκ στη Γαλλία με τη δολοφονία των τριών παιδιών – Νέα στοιχεία για τον μακελάρη πατέρα

Μετά την παράδοση του μακελάρη πατέρα, – ο οποίος δολοφόνησε τις τρεις ανήλικες κόρες του – στις αρχές της Γαλλίας, ήρθαν στην επιφάνεια νέα στοιχεία και περιγραφές, από τον τόπο του εγκλήματος.

Ο 41χρονος πατέρας των τριών κοριτσιών παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής (26/11) σε αστυνομικό τμήμα της Νορμανδίας και ομολόγησε ότι σκότωσε τα παιδιά του μέσα στο σπίτι τους στο Αλφορτβίλ, στα προάστια του Παρισιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αστυνομικό, το ένα παιδί βρέθηκε στον καναπέ και τα άλλα δύο κάτω από μια κουβέρτα.

Τα ίχνη στον λαιμό του παιδιού υποδηλώνουν ότι πέθανε από στραγγαλισμό, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Απριλίου 2021, ο Γιουνές είχε καταδικαστεί από το δικαστήριο του Créteil για βιαιοπραγία κατά της συζύγου του αλλά και για ξυλοδαρμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών. Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση, εκ των οποίων 12 μήνες με αναστολή υπό όρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρξε επίσης αντικείμενο έρευνας για βιασμό της συζύγου του, ενώ είχε εκδοθεί και απόφαση προστασίας υπέρ της η οποία έληξε πριν μερικούς μήνες.

«Πιστεύουμε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει και άλλαξε γνώμη», αναφέρει πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

«Ήταν παράξενος. Μερικές φορές έπινε και η αστυνομία είχε έρθει αρκετές φορές», είπε ένας γείτονας.

«Είδα τα κορίτσια την περασμένη εβδομάδα, ένα βράδυ, όταν γύρισα από τη δουλειά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νεκρές», συνέχισε ένας άλλος.

«Τα σώματα των δύο μικρότερων ήταν ακρωτηριασμένα με φρικτό τρόπο», περιέγραψε σοκαρισμένος ένας από τους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει την υπόθεση.





Source link