Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σοκάρουν τα λόγια πρώην τενίστριας: «Ο προπονητής μου με βίασε 400 φορές όταν ήμουν ανήλικη»

Σοκ έχουν προκαλέσει τα λόγια της 36χρονης πλέον πρώην τενίστριας Αντζελίκ Κοσί, η οποία κατηγόρησε τον επί σειρά ετών προπονητή της για πολλαπλούς βιασμούς!

Ο Άντριου Γκέντες, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 18 ετών το 2021, είχε βιάσει πολλαπλές φορές την Κοσί το διάστημα του 1999 και μετά, όταν δηλαδή η νεαρή Γαλλίδα ήταν 12 ετών, όπως αναφέρει στην κατάθεση της.

«Ήταν το χειρότερο δεκαπενθήμερο της ζωής μου. Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα»

Η Κοσί έδωσε νέα κατάθεση, μετά από αυτή που είχε δώσει κατά του πρώην προπονητή της τον περασμένο Μάιο. Σε αυτήν είχε πει «Βιάστηκα σχεδόν 400 φορές από τον προπονητή μου στο τένις σε μια περίοδο δύο ετών».

Χθες συμπλήρωσε σε νέα κατάθεση της: «Είχα ένα μικρό σημειωματάριο με αυτόγραφα παικτών της PSG, επειδή πήγαινα και τους έβλεπα στο Camp des Loges (προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν Ζερμέν). Ανάμεσα σε αυτές τις σελίδες, έγραφα: «Δεν το αντέχω άλλο αυτό, πρέπει να σταματήσει, θα τα κάνω όλα να σταματήσουν». Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω τόσες πολλές φορές».

Ενώ αναφερόμενη σε ένα τουρνουά που είχαν πάει μαζί στο Λα Μπολ είπε, «Ήταν το χειρότερο δεκαπενθήμερο της ζωής μου. Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Την πρώτη νύχτα, μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν πήγα. Έτσι ήρθε στο δικό μου», είπε χαρακτηριστικά.





Source link