Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σκότωσε μαζί με τους γονείς του την έγκυο σύζυγό του επειδή πίστευε ότι ήταν «δαιμονισμένη»

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας ενός κοριτσιού μόλις 21 ετών από τον σύζυγό της και την οικογένειά της, επειδή θεωρούσαν ότι την είχε καταλάβει κάποιος… δαίμονας.

Το στυγερό έγκλημα συνέβη το 2009 και ο δράστης, Mohammed Tauseef Mumtaz, έκανε τώρα αίτημα αποφυλάκισης το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Ο Mohammed σκότωσε την 21χρονη Naila, που ήταν έξι μηνών έγκυος, με τη βοήθεια των γονιών του και του γαμπρού του. Όλοι τους καταδικάστηκαν σε φυλάκιση το 2012.

Ένας από τους τέσσερις την έπνιξε και οι άλλοι την κρατούσαν προσπαθώντας να διώξουν το «κακό πνεύμα» από το σώμα της.

Στη συνέχεια, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι η Naila πνίγηκε μόνη της.

«Διαδεδομένη η πίστη στα διαβολικά πνεύματα στο Πακιστάν»

Ο Mumtaz κατέθεσε στο δικαστήριο ότι παντρεύτηκε με τη Naila με συνοικέσιο στην πατρίδα της, στο Πακιστάν.

Αυτό έγινε 14 μήνες πριν τη δολοφονία της νεαρής.

Η 21χρονη Naila που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της ενώ ήταν έξι μηνών έγκυος

Μία μέρα πριν από τον στραγγαλισμό της, η Naila πήρε τηλέφωνο τους γονείς της. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ακουγόταν αγχωμένη και τους είπε ότι τόσο ο σύζυγός της όσο και άλλοι στη γειτονιά τους, την κατηγόρησαν ότι είχε μείνει έγκυος σε ένα ταξίδι που έκανε μόνη της στο Πακιστάν και άρα ο Mumtaz δεν ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Ωστόσο, όπως είπε ο πρόεδρος του δικαστηρίου, το πιθανότερο είναι ότι η οικογένεια πίστευε ότι το νεαρό κορίτσι ήταν δαιμονισμένο και την έπνιξαν σκόπιμα για να απαλλαγούν από το κακό πνεύμα.

«Δεν είναι εύκολο για εμάς στη Δύση να κατανοήσουμε κάτι τέτοιο, όμως η πίστη στα δαιμονικά πνεύματα είναι ευρέως διαδεδομένη εκεί που ζει η οικογένεια αυτή».

Και ο εισαγγελέας ανέφερε ότι μέλη της οικογένειας είχαν πει στην αστυνομία ότι κάποιος στο σπίτι τους στη Βρετανία προσευχόταν «για να βγει από μέσα της το πνεύμα».

Ο Mumtaz με τους γονείς τους

Η Naila παρελήφθη από το ασθενοφόρο χωρίς τις αισθήσεις της, έχοντας μώλωπες στα χέρια και το πρόσωπό της. Πέθανε λίγο μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο στις 8 Ιουλίου του 2009.

Μουρμούρισε «την αγαπούσα»

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Mumtaz υποστήριξαν ότι η οικογένεια ήθελε να τη βλάψει και όχι να τη σκοτώσει.

Ο γαμπρός του δράστη, που επίσης συμμετείχε στη δολοφονία της Naila, υποστήριξε ότι ενήργησε σαν «υπάκουος γαμπρός» και έκανε αυτό που θεωρούσε το ζευγάρι ότι έπρεπε να γίνει.

Ο σύζυγος της 21χρονη ψέλλισε «την αγαπούσα» όταν κατέβαινε από το βήμα του μάρτυρα.

«Είναι αδιανόητο ότι οι άνθρωποι που ήταν πιο κοντά της από κάθε άλλον, τη σκότωσαν επειδή πίστευαν ότι είχε καταληφθεί από δαιμονικά πνεύματα».

Η οικογένεια της νεαρής δήλωσε ότι ήταν ένα κορίτσι «όμορφο, χαρούμενο και γεμάτο αυτοπεποίθηση».



Source link