Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σε τροχιά κινητοποιήσεων η ΑΔΕΔΥ – Συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου στη Λάρισα

“Κακή για όλους τους εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα” χαρακτήρισαν τη χρονιά τα μέλη του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ που συνεδρίασαν στην Θεσσαλική πρωτεύουσα για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις και το διεκδικητικό πλαίσιο για τον δημόσιο τομέα, ενώ έκαναν λόγο για “αυξήσεις κοροϊδία που δίνει η κυβέρνηση”.

Η συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ έγινε για πρώτη φορά εκτός Αττικής όπως ανέφεραν ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Β. Πολυμερόπουλος και το μέλος του γεν. συμβουλίου κ. Δ. Μπράτης στο ΄πλαίσιο σχετικής απόφασης να ενισχυθούν οικογένειες πλημμυροπαθών.

Σε τροχιά κινητοποιήσεων η ΑΔΕΔΥ – Συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου στη Λάρισα

Όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι της ΑΔΕΔΥ “μετά από 14 χρόνια μνημονίων, ενώ έχουν καταργήσει τα δώρα, έχουν μειωθεί οι μισθοί και το αφορολόγητο, η κυβέρνηση με ένα επίδομα της τάξης των 40 ευρώ αντιμετωπίζει την πρωτοφανή ακρίβεια και τον πληθωρισμό”.

Αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις που θα αφορούν, όπως επισημάνθηκε, σε κινητοποιήσεις και μέσα στον Δεκέμβριο και μετά. “Η κατάσταση που επικρατεί στην υγεία αναδείχθηκε με τις 48ωρες κινητοποιήσεις των υγειονομικών. Διεκδικούμε προσλήψεις στον χώρο της υγείας και αξιοπρεπείς μισθούς. Ελλείψεις υπάρχουν και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, είναι 400 χιλιάδες οι ελλείψεις και όλο αυτό αποβαίνει σε βάρος του κοινωνικού κράτους, στην παιδεία, στην υγεία και την κοινωνική ασφάλιση”, υπογράμμισαν οι εκπρόσωποι του γενικού συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.





Source link