Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σε Λάρισα και Αγιά την Παρασκευή 5 Μαΐου ο Δ. Κουτσούμπας

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να παραστούν στην ομιλία του γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ στη Λάρισα, την Παρασκευή 5 Μαϊου, απηύθυναν σήμερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Γραμματέας της Τ.Ε Λάρισας του κόμματος κ. Αλ. Ζορμπάς, το μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας κ. Ρ. Μαρούδας και το μέλος του Τομεακού Γραφείου Υπαίθρου Λάρισας κ. Μ. Κωστούλα.

Όπως ανέφεραν τα στελέχη του ΚΚΕ “όλο το προηγούμενο διάστημα οι Τομεακές οργανώσεις έχουν προχωρήσει σε δεκάδες συσκέψεις, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις με επίκεντρο το βασικό σύνθημα που θέτει το Κόμμα μας μπροστά και στην επερχόμενη εκλογική μάχη: “Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής! Μόνοι τους και όλοι μας. Ισχυρό ΚΚΕ!Παράλληλα, με όλες μας τις δυνάμεις έχουμε συμβάλλει στην οργάνωση της πάλης του εργατικού λαϊκού κινήματος μέσα από τη συμμετοχή μας στους φορείς του κινήματος. Με κορύφωση τις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις του Μάρτη για το έγκλημα στα Τέμπη, για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα, διεκδικώντας παράλληλα, έργα υποδομής και μέτρα προστασίας για να μην επαναληφθούν τέτοια εγκλήματα… Το βασικό δίλημμα των εκλογών είναι το πόσο πιο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ, απέναντι στην όποια κυβέρνηση προκύψει, είτε μονοκομματική, είτε συνεργασίας, με όποιες αποχρώσεις, είτε δήθεν σταθερή αναπτυξιακή, είτε δήθεν δίκαιη και προοδευτική, είτε με βασικό πυλώνα την ΝΔ είτε με βασικό πυλώνα τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποια και αν είναι η επόμενη κυβέρνηση τελικά θα είναι αντιλαϊκή απέναντι στα εργατικά λαϊκά συμφέροντα και ανάγκες προς όφελος της κερδοφορίας των μεγάλων μονοπωλιαΗ αντιλαϊκότητα της όποια κυβέρνησης προκύπτει από την στρατηγική σύγκλιση που έχουν ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα φυσικά… Απέναντι λοιπόν σε αυτούς και τους σχεδιασμούς τους, τους απαντάμε μόνοι τους και όλοι μας, να δυναμώσει το ΚΚΕ, να ψηλώσει το μπόι του εργατικού λαϊκού κινήματος, άλλωστε ο λαός μας ξέρει καλά ότι η όποια θετική έκβαση για τη ζωή του έχει προέλθει μέσα από την πάλη και τους αγώνες του, δεν χαρίστηκε από κανέναν. Σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ”.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στη Λάρισα έχει ως εξής:

-Περιοδεία και ομιλία σε συγκέντρωση στην Αγιά στις 12:00 στην πλατεία.

-Ομιλία στην μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρισα στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία. Στην συγκέντρωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο σ. Γιώργος Λαμπρούλης βουλευτής Λάρισας και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ και ο σ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου υποπτέραρχος (Μ) ε.α. και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας.

-Συμμετοχή στην συνεστίαση των Τομεακών Οργανώσεων Λάρισας και Υπαίθρου του ΚΚΕ στο κτήμα Δριστέλλα στο 7ο χλμ (Λάρισας – Τυρνάβου).





Source link