Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σε «κόκκινο συναγερμό» οι δυνάμεις της πυροσβεστικής σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Ο πυρήνας της κακοκαιρίας Daniel αφού σάρωσε όλη τη Μαγνησία ήδη πλήττει το νομό Λάρισας και κατευθύνεται προς Καρδίτσα και Τρίκαλα. Τα ποτάμια, οι χείμαρροι καθώς και τα ρέματα έχουν φουσκώσει από τα νερά. Ο όγκος βροχόπτωσης αναμένεται να πλησιάσει αυτόν που ήδη έχει πέσει στην περιοχή του Βόλου, στις Σποράδες αλλά και στον ορεινό όγκο της Μαγνησίας. Δηλαδή αναμένεται να αγγίξει ή και να ξεπεράσει τα 5οο mm.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην κεντρική και ανατολική Θεσσαλία βρίσκονται σε «κόκκινο συναγερμό». Ωστόσο, η «Ζούγκλα» πληροφορείται ότι στην περιοχή του Έβρου και συγκεκριμένα στην Δαδιά παραμένουν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής έστω και αν η φωτιά έχει σβήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές οι δυνάμεις που παραμένουν στην Θράκη λείπουν από την δύναμη πυροσβεστικής και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Παρατηρείται δηλαδή ένας νέος κύκλος χαώδους οργάνωσης της αυτοάμυνας των περιοχών που πλήττονται από την θεομηνία. Είναι δεδομένο πως τα δύσκολα έρχονται και πως οι περιοχές της Καρδίτσας και των Τρικάλων θα αντιμετωπίσουν προβλήματα τις επόμενες ώρες και κυρίως την Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link