Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σε κόκκινο συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. στο Νέο Ηράκλειο

Αποφασισμένες να μην επιτρέψουν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης ακροδεξιών οργανώσεων στο σημείο που δολοφονήθηκαν πριν από 10 χρόνια 2 μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς και της αντιδιαδήλωσης του αντιφασιστικού μετώπου που έχει ανακοινωθεί για σήμερα το απόγευμα με επίκεντρο τον σταθμό του Νέου Ηρακλείου είναι οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν παραταχθεί από το πρωί στην περιοχή.

Η αστυνομία έχει θέσει σαν πρώτο στόχο να μην υπάρξει καμία φυσική επαφή μεταξύ ακροδεξιών διαδηλωτών και διαδηλωτών από το το αντιφασιστικό μέτωπο. Ο σταθμός Νέου Ηρακλείου του ΗΣΑΠ δεν λειτουργεί από νωρίς το απόγευμα. Όπως αναφέρουν και οι φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι της «Ζούγκλας» που βρίσκονται επί τόπου, η αστυνομία δεν επιτρέπει σε πολίτες να μετακινηθούν από τον σταθμό της Νέας Ιωνίας προς το Ηράκλειο και μάλιστα προβαίνει σε προληπτικές προσαγωγές νεαρών ατόμων λίγο μετά τον σταθμό τη Νέας Ιωνίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ως γνωστόν, ήδη από χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνελήφθησαν δεκάδες Ιταλοί ακροδεξιοί οι οποίοι έφθασαν στην Αθήνα από τη Ρώμη για να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση των Ελλήνων ομοϊδεατών τους στο Νέο Ηράκλειο στο σημείο που δολοφονήθηκαν πριν από δέκα χρόνια τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής. Όλοι οι Ιταλοί που συνελήφθησαν απελαύνονται για λόγους εθνικής ασφάλειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Source link