Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σατοράνσκι: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι περίπλοκο»


 

Ο Τσέχος γκαρντ μίλησε για την αυριανή (3/11, 21:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) αναμέτρηση της ομάδας του με το “τριφύλλι” για την 6η αγωνιστική της Euroleague και τόνισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Με την απουσία του Νίκολας Λαπροβίτολα να θεωρείται… δεδομένη από την αυριανή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό, ο Τόμας Σατοράνσκι αναμένεται να ηγηθεί της περιφέρειας των Ισπανών. Ο Τσέχος γκαρντ των “μπλαουγκράνα” μίλησε για την αυριανό παιχνίδι και τόνισε ότι το “τριφύλλι” είναι μια ομάδα με τεράστια ποιότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Σατοράνσκι:

«Είναι μια ομάδα με νέους παίκτες και προπονητή, αλλά με πολύ ταλέντο. Στην Ευρωλίγκα χρειάζεται λίγος χρόνος για να πάνε όλα καλά» είπε και πρόσθεσε «Την δεδομένη χρονική στιγμή παίζουν καλύτερα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και να υπερασπιστούμε καλά το «ένας εναντίον ενός» γιατί έχουν πολύ ποιότητα εκεί».

Για την διαφαινόμενη απουσία του Λαπροβίτολα: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμα πιο περίπλοκο, γιατί είναι ένας δημιουργός που έχει μεγάλο usage στην ομάδα. Μου αρέσει να παίζω μαζί του, γιατί κάνει τη ζωή του κάθε παίκτη πιο εύκολη. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να σου συμβούν τέτοιοι τραυματισμοί στην αρχή της σεζόν και όχι αργότερα».

Για τις δύο ήττες (από Ρεάλ και Βαλένθια) της ομάδας του: «Είμαστε στη στιγμή της σεζόν που έχουμε χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, κανείς εδώ δεν θέλει να επεκταθεί το σερί των ηττών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Μπάρτσα».

Για την άμυνα της Μπαρτσελόνα φέτος: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ στην άμυνα, καθώς γνωρίζουμε τον ρόλο που έχει ο κάθε παίκτης. Η βελτίωση της ομάδας ξεκινάει από την άμυνα. Χάσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια, παρόλο που είχαμε καλές στιγμές, καθώς μας έλειψε η σταθερότητα στα 40 αγωνιστικά λεπτά. Είναι φυσιολογικό να έχουμε πτώσεις στο παιχνίδι μας, αλλά θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να επιστρέφουμε στους αγώνες».//ΓΓ



Source link