Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά της και η ατάκα για την ηλικία της


Τα γενέθλιά της είχε σήμερα 12 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου! Η παρουσιάστρια του Mega, νωρίς το πρωί βρέθηκε στο πλατό για τις τελευταίες προετοιμασίες της πρεμιέρας της εκπομπής της.

Το Χαμογέλα και Πάλι επιστρέφει ανανεωμένο αυτό το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με την παρουσιάστρια να δέχεται μια μεγάλη έκπληξη με την τούρτα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες και φίλοι της στο πλατό – Δες το Βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Το δεύτερο πάρτι έκπληξη

Λίγες ώρες αργότερα, μια ακόμη μεγάλη έκπληξη περίμενε τη Σίσσυ Χρηστίδου. Οι καλές της φίλες, Μαρία Κορινθίου και Χριστίνα Κοντοβά συνάντησαν τον Παύλο Σταματόπουλο μαζί με τον αδελφό της παρουσιάστριας, ο οποίος και φρόντισε για την ιδανική τούρτα γενεθλίων.

Στο βίντεο που ανέβασαν στα social media, ο Παύλος Σταματόπουλος σχολιάζει την ηλικία της Σίσσυς Χρηστίδου, όσο η ίδια είναι απούσα. «Να πούμε την αλήθεια τώρα που λείπει… είναι 45 πλέον», ενώ προσθέτει με διάθεση για χιούμορ: «Χαρούμενα 50», σχολιάζει ο Παύλος Σταματόπουλος, λίγα λεπτά πριν την μεγάλη έκπληξη στην παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα μετά την μεγάλη έκπληξη, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram αποκαλύπτοντας την πραγματική της ηλικία: «And this is… 43», όπως έγραψε στη λεζάντα, κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.



Source link