Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σάμνερ: «Ο Ντουράντ θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη»


 

Όπως αποκάλυψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζαλγκίρις και πρώην συμπαίκτης του “KD” στους Μπρούκλιν Νετς, ο αστέρας του ΝΒΑ θέλει να ολοκληρώσει το μπασκετικό του “ταξίδι” σε ευρωπαϊκή χώρα. 

Ο Κέβιν Ντουράντ στα 35 του παραμένει ένας μεγάλος… πόλος έλξης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, πρωταγωνιστώντας με τους Φοίνιξ Σανς, ωστόσο και στο παρελθόν έχει εκφράσει την αγάπη του για το ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον πρώην συμπαίκτη του στους Νετς, Έντμοντ Σάμνερ να αποκαλύπτει μία… βόμβα.

Συγκεκριμένα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζαλγκίρις Κάουνας σε δηλώσεις που παραχώρησε στο “BasketNews”, τόνισε πως ο “KD” είναι πολύ πιθανό να “κλείσει” την καριέρα του στην Ευρώπη.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ντουράντ είχε ταξιδέψει τόσο στο “Πριγκιπάτο”, όσο και στον Πειραιά, προκειμένου να παρακολουθήσει τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague τη σεζόν 2021/2022, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μονακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έντμοντ Σάμνερ:

«Μπορεί και να το κάνει. Μου αρέσει ο KD, υπήρξε σπουδαίος συμπαίκτης και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ελπίζω να τον δούμε στην Ευρώπη. Πάντα το έλεγε ότι όταν τελειώσει με το NBA, θέλει να έρθει στην Ευρώπη για να παίξει εδώ. Για να δούμε αν θα το κάνει, για να δούμε τι θα συμβεί. Το πιστεύω ότι θα το κάνει, αγαπάει το μπάσκετ, μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρεται».//Γ.





Source link