Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Σάινθ: «Ανατρίχιασα με τον κόσμο, να βρεθώ στο βάθρο»


 

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari έκανε τους Tifosi να πανηγυρίζουν σε μία μέτρια χρονιά για την ομάδα. Η Scuderia όμως προετοιμάστηκε καταλλήλως για το Grand Prix στην έδρα της και έτσι ο κόσμος είδε τους οδηγούς του “καβαλίνο” να κάνουν το 1-3 στις κατατακτήριες.

Ο Κάρλος Σάινθ ένιωσε για πρώτη φορά πως είναι να βγαίνεις από το μονοθέσιο και να είσαι poleman στην Ιταλία, με την Ferrari. Το συναίσθημα; «Ανατριχίλα», όπως ο ίδιος ανέφερε. Ο Ισπανός πήρε μία πρώτη γεύση από την υπέρτατη λατρεία των Tifosi και θέλει να το απογειώσει στον σημερινό αγώνα, με πρωταρχικό στόχο να ανέβει σε οποιοδήποτε σκαλί του βάθρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν γεμάτες ένταση, ειδικά η τρίτη περίοδος. Και οι τρεις μας (σ.σ. Φερστάπεν και Λεκλέρ) διεκδικήσαμε την pole position. Οδηγούσαμε στο όριο. Στον τελευταίο γύρο ήξερα ότι μπορούσα να βελτιώσω το χρόνο μου στην Ασκάρι και την Παραμπόλικα και η προσπάθειά μου απέδωσε. Πραγματικά πίεσα πολύ στον τελευταίο μου γύρο.

Ο πρώτος μου στόχος είναι να βρεθώ την Κυριακή στο βάθρο. Αύριο θα δώσω ό,τι έχω για να κρατηθώ στην πρώτη θέση. Να κάνουμε μία καλή εκκίνηση και ένα καλό πρώτο στιντ, ώστε να δούμε αν μπορούμε να μονομαχήσουμε με τον Μαξ (σ.σ. Φερστάπεν). Συνήθως στα μεγάλα στιντ είναι ταχύτερος, όμως θα δώσω τα πάντα.

Μόλις ολοκλήρωσα την προσπάθειά μου, βγήκα από το μονοθέσιο και είδα τον κόσμο, ανατρίχιασα. Η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Παντού, στο ξενοδοχείο, φθάνοντας στην πίστα, όπου πάμε. Το καλύτερο συναίσθημα που μπορείς να έχεις ως οδηγός και αθλητής».//ΓΚ.



Source link