Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ρωσία: Συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν 2 ουκρανικά drones πάνω από την Μπέλγκοροντ

Συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν δυο ουκρανικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη στον εναέριο χώρο της περιφέρειας Μπέλγκοροντ τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες, ανακοίνωσε το υπουργείο Αμυνας της Ρωσίας μέσω Telegram (στη φωτογραφία αρχείου, επάνω, συντρίμμια καταρριφθέντος drone σε δρόμο του Μπέλγκοροντ).

Ο Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ, ο περιφερειάρχης της Μπέλγκοροντ (νότια), που γειτονεύει με την Ουκρανία, ανέφερε επίσης μέσω Telegram ότι δεν υπήρξαν θύματα και τα συντρίμμια των δυο UAVs κατέπεσαν σε δρόμο στην περιοχή Γιάκαβλεβσκι.

«Προσπάθεια τρομοκρατικής επίθεσης του Κιέβου»

«Μια προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομοκρατική επίθεση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σταθερής πτέρυγας εναντίον εγκαταστάσεων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας αποτράπηκε περίπου την 01:20 π.μ. ώρα Μόσχας (22:20 μ.μ. GMT).

Τακτικές επιθέσεις σε ρωσικά εδάφη

»Συστήματα αεράμυνας κατέστρεψαν δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα πάνω από το έδαφος της Περιφέρειας Μπέλγκοροντ», αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Ο ουκρανικός στρατός επιτίθεται τακτικά σε ρωσικά εδάφη με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, κυρίως στις παραμεθόριες περιοχές του Μπριάνσκ, του Μπέλγκοροντ, του Κουρσκ, της κατεχόμενης Κριμαίας αλλά και στη Μόσχα.





Source link