Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ρωσία: Δυο άμαχοι σκοτώθηκαν από πτώση συντριμμιών ουκρανικών drones στην κατοικία τους

Δυο άμαχοι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας πτώσης συντριμμιών τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου αεροσκάφους, το οποίο καταρρίφθηκε από την αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιφέρεια Μπέλγκοροντ, η οποία γειτονεύει με την Ουκρανία, ανακοίνωσε τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες ο επικεφαλής των τοπικών αρχών.

«Το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας στην περιοχή της Μπέλγκοροντ κατέρριψε drone (…) που πλησίαζε την πόλη. Μετά την πτώση συντριμμιών, κατοικία πήρε φωτιά (φωτογραφία, επάνω, από το X, και βίντεο, κάτω)», ανέφερε ο Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ μέσω Telegram, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Αλλο ένα άτομο νοσηλεύεται σε κώμα

A Ukrainian drone was either downed or landed on a home in Belgorod killing two adults and possibly a child. pic.twitter.com/0aIygw88Nk

— ayden (@squatsons) October 12, 2023

Ο ίδιος πρόσθεσε σε άλλο μήνυμά του: «Δυστυχώς, έχουμε νεκρούς. Τα πτώματα δυο ανθρώπων – άνδρα και γυναίκας – βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια από τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων. Πιθανόν να υπάρχει ένα παιδί κάτω από τα ερείπια. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται».

Νωρίτερα, ασθενοφόρο μετέφερε άλλα δύο θύματα της επίθεσης σε τοπικό νοσοκομείο, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ενας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε από την πτώση συντριμμιών drone, βρίσκεται σε κώμα – υπέστη εγκαύματα στην αναπνευστική οδό, στα άνω και κάτω άκρα, έχει σπασμένο πόδι και διάσειση και οι γιατροί χαρακτηρίζουν σοβαρή την κατάστασή του.

Καταστράφηκε κτίριο κατοικιών

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιοχής, από την πτώση των συντριμμιών καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κτίριο κατοικιών, δύο ακόμη υπέστησαν ζημιές, καθώς και τρία αυτοκίνητα.

Έτσι η Χαμάς εξαπάτησε το Ισραήλ

Πώς κατάφερε μια οργάνωση στενά παρακολουθούμενη να ξεγελάσει ένα κράτος ιδιαίτερα εξελιγμένο τεχνολογικά και με τεράστια εμπειρία





Source link