Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Ράντοβιτς: «Η Ελλάδα είναι μια δυνατή ομάδα, ίσως πιο σκληρή και από τη Λιθουανία»


 

Ο τεχνικός των Μαυροβουνίων μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση με την Ελλάδα, στο φινάλε της πορείας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, κάνοντας αναφορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τα καλύτερα δυνατά λόγια.

Η ομάδα του Μπόσκο Ράντοβιτς βρίσκεται στην ίδια μοίρα με την Εθνική μας στο Mundobasket 2023, μη έχοντας καμία ελπίδα πρόκρισης και για αυτό η αναμέτρηση θα λάβει χαρακτήρα καθαρά διαδικαστικό.

Παρ’ ολ’ αυτά, το κίνητρο παραμένει ισχυρό και σε δηλώσεις του Μαυροβούνιου προπονητή, στάθηκε στην Ελλάδα με τιμητικές αναφορές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε νίκη φέρνει βαθμούς στην κατάταξη της FIBA, συνεπώς παρότι δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά, δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, έτσι κι αυτό απέναντι στην Ελλάδα.

Είναι μια ομάδα που παίζει διαφορετικά από όσες έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, που ήταν ομάδες με γρήγορο τρανζίσιον. Η Ελλάδα παίζει πιο υπομονετικά και ψάχνει τα ελεύθερα σουτ. Είναι μια δυνατή ομάδα, ίσως πιο σκληρή και από τη Λιθουανία. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».//ΓΚ



Source link