Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πώς ο Σιλβέστερ Σταλόνε  υποστήριξε την υποψηφιότητα για Προεδρία του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε στήριξε τον πρώην «αντίπαλό» του και σταρ του Εξολοθρευτή, όταν αυτός θέλησε να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος, μια διαδικασία που ναυάγησε εξαιτίας του Συντάγματος των Η.Π.Α.

Κατά τη διάρκεια της χρυσής εποχής των ταινιών δράσης, οι πρωταγωνιστές τους ήταν σεβαστοί όσο κανένας άλλος. Στο απόγειο της συγκεκριμένης περιόδου, ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρισκόταν στην κορυφή με ελάχιστους που θα μπορούσαν να συγκριθούν μαζί του και να τον πλησιάσουν. Ενώ ο ίδιος βρισκόταν αδιαμφισβήτητα στην κορυφή, εμφανίστηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ένα εξίσου μεγάλο όνομα των ταινιών δράσης, γεγονός που φυσικά τους έφερε αντιμέτωπους, τόσο στην οθόνη, όσο και στην πραγματική ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ σήμερα μπορεί να είναι πολύ καλοί φίλοι και συμπρωταγωνιστές, η αντιπαλότητά τους δεν τους άφηνε να σταματήσουν σε τίποτα, έτσι ώστε να νικήσουν ο ένας τον άλλον στο παιχνίδι του Χόλιγουντ. Όλα ξεκίνησαν τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών του 1977, όταν ο πρωταγωνιστής του Rambo ανέφερε ότι ο θρύλος του bodybuilding τον χλεύαζε, επειδή έχασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού. Έκτοτε, οι δυο τους προσπάθησαν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον σε κάθε δυνατό μέτωπο.

Στη σημερινή εποχή, οι αντιπαλότητες μεταξύ δύο μεγάλων αστέρων του Χόλιγουντ μπορεί να μην είναι αρκετά προβεβλημένες, ή και να μην υπάρχουν εντελώς, αλλά στο παρελθόν ήταν ένα βασικό κομμάτι του ενθουσιασμού του κοινού. Μια από τις μεγαλύτερες αντιπαλότητες δεν ήταν άλλη από αυτή μεταξύ του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και του Σιλβέστερ, με ένα έντονο μπρος-πίσω blockbuster επιτυχιών και ανταγωνισμού. Αν και πολλοί μπορεί να θυμούνται τη συγκεκριμένη διαμάχη, λιγότεροι θα είναι αυτοί που γνωρίζουν τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Στην περίοδο που ο σταρ του Rocky προωθούσε την ταινία The Expendables ανακοίνωσε επίσης πως στο καστ θα ενταχθεί και ο σταρ του Εξολοθρευτή, γεγονός το οποίο προκάλεσε ενθουσιώδη αναστάτωση στο κοινό. Την ίδια εποχή, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ανακοινώνει και την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος. Ενώ πολλοί γέλασαν με αυτήν την πρόταση, o  Σταλόνε ήταν σίγουρος, πως αν αυτό συνέβαινε, τότε ο πρώην «αντίπαλός» του, θα κέρδιζε εύκολα τις εκλογές. Μιλώντας στην εκπομπή Friday Night with Jonathan Ross, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Άρνολντ είναι μια ιδιοφυΐα. Θέλω να πω, σοβαρά… είχε τρεις απίστευτες καριέρες. […] Ξέρει πως να καταφέρνει τα πάντα. Ξέρει πως να κινεί τους ανθρώπους.»
Μπορεί τελικά το Σύνταγμα να μην επέτρεπε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των Η.Π.Α., αλλά ο Σβαρτσενέγκερ ήταν όντως ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας.

Πηγή: fandomwire.com



Source link