Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πόσο… απογοητευμένος μπορεί να είναι ο Βασέρ με την Ferrari


 

Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας παραχώρησε δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση του μεξικανικού Grand Prix και έκανε λόγο για την κακή εκκίνηση των οδηγών του, με τον Σαρλ Λεκλέρ μάλιστα να ξεκινάει από την pole position.

Η Scuderia Ferrari είδε τους οδηγούς της να ολοκληρώνουν στην και στην θέση, με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ, αντίστοιχα. Ωστόσο, ο Φρεντ Βασέρ, ο νέος επικεφαλής της ομάδας δεν είναι ούτε ευχαριστημένος, ούτε και ικανοποιημένος, πράγμα το οποίο δήλωσε στο Sky Sports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με την εκκίνηση. Δεν είναι θέμα διαχείρισης. Κάναμε κακή εκκίνηση και δώσαμε σε όλους τη δυνατότητα του slipstream. Έτσι χάσαμε τον έλεγχο της κατάστασης. Ο Σαρλ ήταν μετά ανάμεσα στις Red Bull και είχε επαφή με τον Πέρεζ. Έσπασε η αεροτομή του κι επίσης είχαμε προβλήματα με τον Σάινθ. Το πρόβλημα είναι πως κάναμε πολύ κακή εκκίνηση.

Δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Δεν ήταν τόσο κακό το τριήμερό μας αν δούμε το ρυθμό που είχαμε στις κατατακτήριες δοκιμές και στο πρώτο μέρος του αγώνα. Επίσης δυσκολευτήκαμε με τη σκληρή γόμα. Η 3η και η 4η θέση δεν είναι κακό αποτέλεσμα, όμως πρέπει να τα πάμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα».//ΓΚ



Source link