Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε;»


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή της και τον θυμό της για όλες τις τραγωδίες που βιώνει η χώρα μας.

Η παρουσιάστρια του Mega εξέφρασε τις σκέψεις και του προβληματισμούς της για αυτά που συμβαίνουν, τονίζοντας πως είναι αδιανόητο να συζητάμε για τέτοια πράγματα εν έτει για το 2023.

«Πόσες εθνικές τραγωδίες να αντέξει ένας λαός; Πόσο άλλο να θρηνήσουμε και να απογοητευτούμε και πώς να προσπεράσουμε τόσα αμέτρητα γιατί; Γιατί χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι στα Τέμπη, γιατί ο Έβρος και εγώ όταν για 15 ημέρες και έμεινε πίσω μόνο στάχτη και γιατί μία κακοκαιρία που είχε προβλεφθεί αφήνει πίσω της τόσους νεκρούς; Αλήθεια γιατί ένα τριάνταεξάχρονο παλικάρι που απλά έτρεξε να προλάβει το πλοίο δολοφονήθηκε και εγκαταλείφθηκε σα να μην τρέχει τίποτα ενώπιον τόσων ανθρώπων; Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι στην Ελλάδα του 2023 ή θα καιγόμαστε ή θα πνιγόμαστε ή θα μας σκοτώνουνε εν ψυχρώ. Μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα. Για εμάς και τα παιδιά μας», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.



Source link