Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πόνσε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μια οικογένεια» (video)


 

Ο Αργεντίνος επιθετικός της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και παραχώρησε δηλώσεις για το επίτευγμά του, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της ενωμένη η “Ένωση” φέτος.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην “OPAP Arena” χθες (17/09) και ο Εζεκιέλ Πόνσε αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι μετά από την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της επίσημης κοινότητας της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ.

Ο Αργεντίνος επιθετικός σημείωσε το τέρμα της “Ένωσης” και παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η προσπάθεια πρέπει να είναι ομαδική φέτος για να φτάσουν οι “κιτρινόμαυροι” στην επίτευξη των στόχων τους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εζεκιέλ Πόνσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα και σκόραρα. Όλη η προσπάθεια που γίνεται είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γι’ αυτό μπήκαμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε ενωμένοι, σαν μια οικογένεια για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».//Γ.



Source link