Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου: Σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών ο 32χρονος τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στους Αμπελόκηπους που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο νεαρών ατόμων.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το 16ο Λύκειο Αθηνών, στην Πανόρμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα και το αγόρι που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό ενώ αναζητούνται οι δράστες της επίθεσης.

Σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών ο 32χρονος

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες από την Ασφάλεια για το περιστατικό και από τα έως τώρα στοιχεία προέκυψε ότι ο 32χρονος Αλβανός είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών, είχε συλληφθεί ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης και έδινε το «παρών», ενώ η 20χρονη δεν συνδέεται μαζί του και φαίνεται πως περνούσε τυχαία από το σημείο. Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, δεν γνωρίζεται με τον 32χρονο, ήταν διερχόμενη από το σημείο και, ειδικότερα, από ένα πάρκο στη συμβολή της Πανόρμου με την οδό Λαρίσης, όταν δέχτηκε βλήμα από εξοστρακισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον οι αστυνομικοί ελέγχουν το υλικό από τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να εντοπίσουν τον ή τους δράστες, ενώ ελέγχουν και το παρελθόν του 32χρονου προκειμένου να διαπιστώσουν αν αυτός ήταν ο στόχος των δραστών.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς περισυνέλεξε τους κάλυκες και εξαφανίστηκε.

 



Source link