Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρώτο φιλικό τεστ με νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Κρκα και ανεπίσημο ντεμπούτο για τα νέα αποκτήματα




ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ



Παναθηναϊκός: Πρώτο φιλικό τεστ με νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Κρκα και ανεπίσημο ντεμπούτο για τα νέα αποκτήματα

PANATHINAIKOS BC

Πρώτο τεστ για τον Παναθηναϊκό στην Σλοβενία, με τους πράσινους του Εργκίν Αταμάν να επικρατούν της Κρκα με 91-80 και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας να κάνουν ντεμπούτο.

Πρώτο φιλικό της σεζόν επί σλοβενικού εδάφους για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετώπισε την Κρκα, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες της ομάδας προκειμένου να ξεκινήσουν να βρίσκουν ρυθμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τελικό σκορ ήταν το 91-80 υπέρ του τριφυλλιού, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Ο τεχνικός των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από μία αδιαθεσία στο στομάχι, βρέθηκε κανονικά στον πάγκο της ομάδας μη θέλοντας να χάσει την πρώτη φιλική αναμέτρηση με τη νέα του ομάδα.

Οι πράσινοι έκαναν ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους 22-6 έφτασαν στην πρώτη νίκη της σεζόν στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

Επόμενο φιλικό στην Σλοβενία για τον Παναθηναϊκό, είναι εκείνο απέναντι στην Τσεντεβίτα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 43-47, 69-74, 91-80



Source link