Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι


 

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ για τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ στην αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι “αιωνίων”. Συγκεκριμένα θα πληρώσει 1.400 ευρώ για τη δεύτερη προειδοποίηση, καθώς και 1.400 ευρώ για την τρίτη προειδοποίηση, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«18/3-11-2023

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ): α) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη δεύτερη προειδοποίηση καθώς και β) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ για τη τρίτη προειδοποίηση, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, παραπτώματα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη στις 30-10-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κατά τον ως άνω αγώνα.

3) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) της κατηγορίας για τη μη χρήση του «box αλλαγών» κατά τον ως άνω αγώνα».//ΜΠ.



Source link