Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Πρόεδρος Παρτιζάν: «Ο Μάνταρ βγήκε από το συμβόλαιό του με παράνομο τρόπο»


 

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς εξαπέλυσε ”πυρά” προς τον ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε πρόσφατη συνέντευξη σε Σέρβικο μέσο ενημέρωσης, αναφέροντας πως δεν θα ξανά συνεργαστεί με παίκτη που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος μάνατζερ. 

Αρκετά απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Πρόεδρος της Παρτιζάν όταν κλήθηκε να απαντήσει για την υπόθεση του Γιαμ Μαντάρ, ο οποίος σύμφωνα με τον μεγαλομέτοχο του Σέρβικου συλλόγου αποχώρησε από την ομάδα λόγω της καθυστέρησης καταβολής ενός μισθού για μερικές ημέρες.

Ο Μιχαΐλοβιτς θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο στην μετακίνηση του Ισραηλινού γκαρντ στην Φενερμπαχτσέ έπαιξε ο ατζέντης του, συμβουλεύοντας τον να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Μαντάρ ήταν στα βασικά πλάνα του Ομπράντοβιτς για την νέα χρονιά, ωστόσο στην φετινή μεταγραφική περίοδο, μετακόμισε στην Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Euroleague μέτρησε 5.8 πόντους και 1.6 τελικές πάσες κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προέδρου της Παρτιζάν

«Μπορώ να πω ότι έχουμε τερματίσει τις σχέσεις μας με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς λόγω όσων έγιναν. Όταν έχεις ειλικρινείς προθέσεις, θα συνεργαστείς με κάποιον. Δεν θα κάνουμε ξανά δουλειά μαζί του, ακόμα και αν είναι ο τελευταίος ατζέντης στον κόσμο. Ο Μάνταρ βγήκε από το συμβόλαιό του με παράνομο τρόπο. Το δικαστήριο θα αποφασίσει για το θέμα. Δεν ήταν ειλικρινής (σ.σ ο Μάνταρ) απέναντι στην Παρτίζαν. Γιατί αφού ήθελε να φύγει, διαπραγματευόταν για νέο συμβόλαιο με εμάς; Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Φενέρμπαχτσε οφείλεται σε αυτά που έκανε με την Παρτίζαν» ανέφερε αρχικά.

Προσθέτοντας ότι: «Η Παρτίζαν πλήρωσε 250.000 ευρώ buy out (σ.σ στην Χάποελ Τελ Αβίβ) για να τον αποκτήσει. Ήθελα επιστροφή αυτής της επένδυσης. Αυτό που έκαναν ήταν ανήθικο. Μία μέρα λάβαμε ειδοποίηση ότι ο Μάνταρ έλυσε το συμβόλαιό του. Πώς το έσπασε; Δεν μας είπαν κάτι. Υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του που έλεγε ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος αν αργήσουμε μερικές ημέρες να δώσουμε έναν μισθό. Μας έστειλαν ένα e-mail που έλεγε ότι έπρεπε να πληρώσουμε εντός μίας εβδομάδας αλλιώς θα αποχωρούσε, αλλά έβαλαν κάτι σε αυτό και πήγε στα spam. Αργήσαμε κυριολεκτικά απλώς μερικές ημέρες. Είναι σαν να θέλει κάποιος να σε καλέσει στο γάμο του, έρχεται στην πόρτα σου και πετάει το προσκλητήριο στον φράχτη». 

Κλείνοντας, ο Μιχαΐλοβιτς δήλωσε: «Άρχισαν ξαφνικά να ζητούν περισσότερα λεφτά, κάτι που θεώρησα ανήθικο. Είπα να υπογράψουμε πρόωρη επέκταση συμβολαίου με καλύτερα λεφτά. Αλήθεια πιστεύω ότι ο Μάνταρ δεν είναι κακό παιδί, απλώς λαμβάνει κακές συμβουλές. Δεν φεύγεις έτσι από την Παρτίζαν. Μέχρι τον Απρίλιο τον εκπροσωπούσε άλλο πρακτορείο. Μόλις άλλαξε ατζέντη, ξεκίνησαν και τα προβλήματα». //ΜΛ.



Source link