Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

«Προτιμώ να πάω σπίτι μου απ’ το να αλλάξω προσωπικότητα για να κάνω νούμερα»


Πρεμιέρα με την εκπομπή «I love Σου Κου» έκανε σήμερα, Σάββατο 23/9 η Μπέττυ Μαγγίρα.

Λίγες ημέρες πριν, η παρουσιάστρια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Η παρουσιάστρια του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, μεταξύ άλλων μίλησε στα νούμερα της τηλεθέασης, τις θυσίες που θα έκανε – ή και όχι 0 για αυτά καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης της δουλειάς της.

Ας έρθουμε τώρα στα νούμερα τηλεθέασης. Πόσο σε απασχολούν, ειλικρινά;

Με απασχολούν από την άποψη ότι θα στεναχωρηθώ να κάνω χαμηλά νούμερα και θα χαρώ αν κάνω υψηλά. Δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο στο οποίο δίνω βάση. Θέλω να αφιερώνω χρόνο σε πράγματα που είναι καινούργια, που χτίζονται τώρα. Απαιτούν και χρόνο και ώριμη σκέψη. Δεν μου αρέσουν οι απότομες αλλαγές και κάποιες σπασμωδικές κινήσεις που έχω δει κατά καιρούς να γίνονται σε εκπομπές και που είναι υπαγορευμένες από πανικό. Θεωρώ πως ο πανικός δεν βοηθά ποτέ σε τίποτα. Το καθετί χρειάζεται χρόνο για να βρει το δρόμο και το κοινό του, να δέσει και να ωριμάσει.

Αν εξαιρέσουμε τον Δημήτρη Μακαλιά, με τα άλλα δύο παιδιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη και την Τζο Κουτσοκώστα, συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά και είναι λογικό να χρειαζόμαστε χρόνο για να αναπτύξουμε κοινούς κώδικες. Τα νούμερα είναι αυτά με τα οποία πορευόμαστε στην τηλεόραση. Τα σέβομαι, τα διαβάζω, τα ακούω και προχωρώ βήμα βήμα.

Έχεις κάνει ή θα έκανες κάτι με στόχο τα νούμερα τηλεθέασης;

Ποτέ! Προτιμώ να πάω σπίτι μου. Το να αλλάξω ως χαρακτήρας ή προσωπικότητα για να κάνω νούμερα ή να υπηρετήσω ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν μου αρέσει μόνο και μόνο για τα νούμερα είναι κάτι που δεν θα επέλεγα ποτέ – και το λέω τόσο απόλυτα! Δεν είναι ο στόχος μου η δόξα, να κάνω νούμερα και να γίνω η Νο 1 παρουσιάστρια με μια εκπομπή που δεν μου αρέσει και δεν με αντιπροσωπεύει.

Ποιος είναι ο στόχος σου, λοιπόν, πως αντιμετωπίζεις τη δουλειά σου;

Αυτή η δουλειά είναι κάτι που αγαπώ πολύ εδώ και πολλά χρόνια. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το «Remote Control» στο STAR, ένα τηλεπαιχνίδι που προβαλλόταν το 1996, αν θυμάμαι καλά. Έχω γυρίσει σε πολλά πόστα, σε όλες σχεδόν τις ζώνες, έχω κάνει lifestyle, σόου, σίριαλ. Θεωρώ όμως τον εαυτό μου παρουσιάστρια και πιστεύω πως μπορώ να παρουσιάσω πολλά πράγματα, άσχετα από το αν μου αρέσουν συγκεκριμένα είδη, ειδικά η ψυχαγωγία. Κάνω λοιπόν αυτή τη δουλειά επειδή την αγαπώ αλλά γενικά θεωρώ έντιμο εκ μέρους μου να την υπηρετώ βάζοντας τη δική μου ταυτότητα. Δεν θα μου άρεσε να γίνω μια άλλη για να στοχεύσω σε νούμερα. Δεν είναι η δόξα το μέλημα μου, όπως ανέφερα και πριν.



Source link