Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προπονητής Ντίσελντορφ: «Ο Τζόλης θέλει να πάει το προσωπικό ρεκόρ του σε άλλο επίπεδο»


 

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντάνιελ Τιουν για τον Έλληνα διεθνή έπειτα από την αναμέτρηση του Σαββάτου (16/9) κόντρα στην Χάνσα Ρόστοκ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για την 2η κατηγορία της Γερμανίας.

Ο Χρήστος Τζόλης είναι ασταμάτητος στο ξεκίνημα της σεζόν με πέντε γκολ σε πέντε συμμετοχές. Στην πρόσφατη αναμέτρηση ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 60′ λεπτά και ήταν αυτός που έβαλε σε θέση ”οδηγού” την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο τεχνικός της Γερμανική ομάδας, Ντάνιελ Τιουν, εκθείασε τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας: «Πέντε αγώνες, πέντε γκολ. Ίσως ο Χρήστος θέλει να πάει το προσωπικό ρεκόρ του σε άλλο επίπεδο. Σε κανέναν παίκτη δεν αρέσει να τον κάνουν αλλαγή. Αυτό δείχνει και την κουλτούρα των παιδιών. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Θα ήταν παράξενο εάν όλοι αισθάνονταν ικανοποιημένοι όταν γίνονται αλλαγή».

Η ομάδα του Χρήστου Τζόλη μετά από έξι αγωνιστικές απολαμβάνει την πρώτη θέση του πρωταθλήματος και βάζει τις βάσεις από νωρίς για την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου, την άνοδο στην Bundesliga. //ΜΛ.

 



Source link