Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 29 Αυγούστου 2023


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί να τα καταφέρεις καλύτερα δουλεύοντας με κάποιον ή μια ομάδα σήμερα, παρόλο που τείνεις να προτιμάς να ορίζεις το δικό σου ρυθμό.  Είναι μαζί σου μια ανεβαστική επιρροή που φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση με το εισόδημα, τα οικονομικά, την εργασία, την υγεία και τις καθημερινές ρουτίνες.  Μπορεί να υπάρχουν νέες μέθοδοι ή έργα που σε ενθουσιάζουν και σε εμπνέουν.  Θα μπορούσες να νιώθεις  ευχαριστημένη με αυτό που κάνεις, τη δουλειά ή τον ιδιαίτερο τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καθημερινές σου υποθέσεις.  Ένας νέος τρόπος διαχείρισης προβλημάτων υγείας, ή απαλλαγή από έξοδα ή ένα πιο χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον είναι παραδείγματα για το τι οδηγεί στην πιο ελεύθερη και την πιο αισιόδοξη διάθεση σου. 

Ταύρος

Σήμερα είσαι πιο φιλόδοξη, αν και θα μπορούσες να νιώσεις λίγο διασκορπισμένη στο επίκεντρο σου σε κάποια σημεία.  Η τροποποίηση και η βελτίωση των πραγμάτων μπορεί να λειτουργήσει καλά. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να ξεπεράσεις τις αρνητικές συμπεριφορές και τις αναστολές.  Συναισθηματικά είσαι προσανατολισμένη στο να κάνεις πράγματα και ένα από αυτά είναι να αναγνωρίσεις ότι η ακαταστασία και η υπερβολική προσκόλληση, μπορεί να οδηγήσουν σε φθορά.  Η αλλαγή στους τομείς που νιώθεις ότι χρειάζεται βελτίωση σήμερα ευνοείται.  Θα μπορούσες να βρεις κανάλια για να απολαύσεις και να εκφράσεις τον εαυτό σου δημιουργικά, αλλά και παιχνιδιάρικα.

Δίδυμοι

Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν το να κοιτάς μπροστά και να νιώθεις πιο σίγουρη.  Ενώ θα μπορούσες να αισθάνεσαι πίεση από τους ανθρώπους γύρω σου που θέλουν να υιοθετήσεις τις δικές τους πεποιθήσεις ή τον τρόπο ζωής τους, αισθάνεσαι πιο δυνατή στον τρόπο σου και το επικοινωνείς αυτό μέσω της γλώσσας του σώματος.  Είναι μια καλή στιγμή να αναζητήσεις επίσης τρόπους για να απαλλαγείς από τα στοιχειώματα του παρελθόντος, όπως προσκολλήσεις με ανθρώπους ή καταστάσεις που δεν μπορούν πλέον να αποτελούν μέρος της ζωής σου. Προσωπικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τη θεραπεία, την ψυχική υγεία, τη συναισθηματική ευεξία, το σπίτι, την ιδιοκτησία και την οικογένεια αφθονούν.

Καρκίνος

Αν και μπορεί να μην είναι ιδανική η μέρα για να καταλήξεις σε συγκεκριμένα συμπεράσματα, η διαίσθηση σου σε οδηγεί σωστά.  Η τάση να δεις ανάμεσα στην εντατική έρευνα και την αποστασιοποιημένη αποδοχή μπορεί να μπερδέψει τους ανθρώπους γύρω σου.  Πρόσεξε το αυτό, ειδικά επειδή δε θα σου κάνει τη χάρη.  Θα μπορούσες σαν βρεις τρόπους να απελευθερωθείς από μια περιοριστική, ενοχλητική σύνδεση με κάποιον ή μια κατάσταση.  Το θέμα αφορά μια μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας και λιγότερες αναστολές.  Η συνεργασία, η επιδίωξη μιας αιτίας για κατοικίδια ή η επικοινωνία μπορεί να είναι υπέρ σου.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου δε βοηθά με την αποφασιστικότητα σήμερα, αλλά σου προσφέρει τη δυνατότητα να δεις και να εκτιμήσεις και τις δυο πλευρές μιας ιστορίας. Η δημιουργία ειρήνης μπορεί τώρα να σε ανταμείψει. Η εξέταση μεταξύ διαφορετικών προσεγγίσεων και μεθόδων μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σύγχυση του μυαλού. Εάν πηγαίνεις πέρα – δώθε για ένα θέμα προτίμησε να κάνεις ένα διάλλειμα, από το να σκέφτεσαι πολύ έντονα. Μπορεί να χρειάζεσαι κάποια απόσταση από ένα θέμα για να αποκτήσεις κάποια προοπτική.  Ταυτόχρονα οι ενέργειες σήμερα και τις επόμενες μέρες εμπνέουν αυξημένη εμπιστοσύνη στις πρακτικές υποθέσεις, την αυτοεκτίμηση και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες να τελειοποιήσεις έργα και προγράμματα που σχετίζονται με την καθημερινή σου ζωή, την εργασία και την αυτοφροντίδα σου. Είναι μια καλή στιγμή για το κλείσιμο ενός έργου, την επεξεργασία και τη λεπτομέρεια.  Χρησιμοποίησε την τάση σου να βλέπεις ελαττώματα στη λειτουργία μεγέθυνσης σήμερα για τα καλά, λύνοντας ορισμένα πρακτικά προβλήματα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για ενθουσιασμό, δημιουργική επιχείρηση, αυτοέκφραση και αφαίρεση αναστολών σήμερα και τις επόμενες μέρες.

Ζυγός

Οι δημιουργικές ή ρομαντικές προσπάθειες είναι ευνοϊκές σήμερα και έχεις την τάση να ρίχνεις τον εαυτό σου πολύ γρήγορα σε οτιδήποτε κάνεις ειδικά σε ψυχικά ενδιαφέροντα.  Οι συζητήσεις και οι σκέψεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανακαλύψεις με ερωτικά ενδιαφέροντα ή γύρω από αυτά, παιδιά ή δημιουργικές προσπάθειες.  Ταυτόχρονα είσαι σε καλή θέση για να αποκτήσεις μια εικόνα για τη δική σου ψυχολογία, μια οικεία σχέση ή ένα σύστημα υποστήριξης . Μια απαλλαγή από ένα ιδιωτικό βάρος ή ένα εξουθενωτικό μυστικό μπορεί ακόμη και να είναι στο επίκεντρο αυτή τη βδομάδα.

Σκορπιός

Δίνεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο σπίτι ή την προσωπική σου ζωή σήμερα και το να βρεις το συναισθηματικό κέντρο σου σε ωφελεί πολύ.  Οι σημερινές ενέργειες είναι στραμμένες προς το μέλλον, αν και μερικές φορές είναι λίγο χαοτικές.  Ωστόσο θα μπορούσες να απολαύσεις την ομορφιά ή να φέρεις περισσότερο ενθουσιασμό στα απλά στοιχεία του προσωπικού σου περιβάλλοντος.  Εστίασε στο να απαλλαγείς από πράγματα που δε χρειάζεσαι πλέον ή που σε κάνουν να νιώθεις άβολα.  Ευτυχώς μια απελευθερωτική επιρροή είναι μαζί σου αυτές τις μέρες που επηρεάζει τις σχέσεις  σου και η σύνδεση με άλλους μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετική.

Τοξότης

Η Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου όλη μέρα εμπνέει κίνηση ή ασχολία. Θα πρέπει να προσέχεις να εστιάζεις σωστά και να μην αφήνεις άλλους τομείς της ζωής σου να παραμεληθούν, καθώς δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στη σύνδεση, καθώς μπορεί να το παρακάνεις και λίγο.  Θα σε ωφελήσει να λύσεις αυτό το πρόβλημα από την αρχή, αν και ίσως χρειαστεί να ξεπεράσεις τα όρια πριν ανακαλύψεις τι είναι υπερβολικό.  Μπορεί ωστόσο να είναι μια δυνατή μέρα για να εκφράσεις τις απόψεις σου.  Οι διελεύσεις ανοίγουν τα μάτια σου σε νέους τρόπους φροντίδας για την πρακτική πλευρά της ζωής που ενδυναμώνουν και απελευθερώνουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 2ο οίκο σου και ο προσανατολισμός σου είναι πρακτικός.  Θα μπορούσες να αισθάνεσαι καλά με τους άλλους που πιστεύουν σε εσένα σήμερα, αλλά θα μπορούσες επίσης να αισθάνεσαι συγκλονισμένη από τις επιπλέον απαιτήσεις.  Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή για να επιλύσεις δύσκολα συναισθηματικά θέματα και προβλήματα. Οι άνθρωποι κρέμονται από τα λόγια σου και γενικά υποστηρίζουν τις ιδέες σου.  Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά κανάλια έκφρασης που να τα αισθάνεσαι απελευθερωτικά.  Ιδέες και πεποιθήσεις που σε εμπνέουν ή προσωπική απόλαυση και ικανοποιητική ψυχαγωγία, βρίσκονται σε έντονη εστίαση και τονώνουν τη διάθεση σου.

Υδροχόος

Οι ενέργειες της ημέρας παίζουν καλά με τη φυσική σου ιδιοσυγκρασία και έλκεσαι από δραστηριότητες που τονώνουν το πνεύμα σου ή σε βοηθούν να εκφραστείς.  Νιώθεις πιο ελεύθερη, πιο συνδεδεμένη και συναισθηματικά έτοιμη να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου.  Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για να αφήσεις πίσω σου περιοριστικές συνθήκες διαβίωσης ή συμπεριφορές.  Είναι μια καλή εβδομάδα για να εξασφαλίσεις την υποστήριξη, οικονομική ή άλλη που χρειάζεσαι.  Αντίθετα, θα μπορούσες να εστιάσεις στην εξάλειψη των συναισθηματικών αποσκευών κάτι που είναι επίσης απελευθερωτικό.

Ιχθύες

Η Σελήνη είναι στο παρασκήνιο του ηλιακού χάρτη σου σήμερα και αναζητάς επιπλέον ξεκούραση ή χρόνο για να αφομοιώσεις και να επεξεργαστείς τα πράγματα.  Εάν μπορείς να περάσεις μεγάλο χρόνο χωρίς παρεμβολές, να μπορείς να κάνεις τα δικά σου και να επωφεληθείς πολύ από τη διαδικασία.  Ωστόσο μπορεί να μην ξεφύγεις εντελώς από τους περισπασμούς σήμερα, καθώς μπορεί να σας ζητήσουν απαντήσεις ή δεσμεύσεις που δεν νιώθεις έτοιμη να δώσεις αυτή τη στιγμή. Κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να ξεφύγεις από αυτό με χάρη και να τιμήσεις την ανάγκη σου να αυτοσχεδιάσεις.  Αναζήτησε ευκαιρίες στους τομείς των συνεργασιών, των επικοινωνιών και της δικτύωσης.



Source link