Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023


Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να οργανωθείς και να απλοποιήσεις ή να μειώσεις το μέγεθος για περισσότερη διαύγεια μυαλού και σκοπού. Μπορεί να απολαμβάνεις κάποια υποστήριξη ή προστατευτικές επιρροές από απροσδόκητα μέρη ή από τα παρασκήνια. Η αναζήτηση συμβουλών ή η έρευνα σε προβληματικούς τομείς μπορεί να είναι ισχυρή. Ένα καταναλωτικό αλλά ευχάριστο εγχείρημα μπορεί να είναι κίνητρο και ανταποδοτικό. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αφοσιωθείς στο να αφήσεις πίσω σου μια κακή συνήθεια ή μια κατάσταση αποστράγγισης. Μπορεί να υπάρξει πρόοδος στο σπίτι και αν εργάζεσαι από το σπίτι, προτιμάς να ασχοληθείς με κάτι με μακροπρόθεσμη αξία.

Ταύρος

Μπορεί να μάθεις κάτι μοναδικό για τις εσωτερικές σου λειτουργίες ή τα κίνητρα σου σήμερα. Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να προσαρμόσεις τον εαυτό σου στη μάθηση και τη μελέτη. Ιδιαίτερα παραγωγικές συνομιλίες μπορεί να έχουν ισχυρό χαρακτήρα, ιδιαίτερα με το σύντροφο σου. Η επικοινωνία με πραγματικούς, ειλικρινείς όρους μπορεί να είναι τώρα πιο αποτελεσματική. Το να εκφράσεις την αφοσίωση σου σε κάποιων μέσω των πράξεων σου μπορεί να εκτιμηθεί πολύ. Είναι συναρπαστικό να κάνεις σχέδια ή να έχεις μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις. Το να έχεις κατά νου έναν τελικό στόχο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα για τη διάθεση και την παραγωγικότητα σου.

Δίδυμοι

Το να φτάσεις στην ουσία ενός θέματος μπορεί να είναι ικανοποιητικό σήμερα και μπορεί να προκύψει ένα σχέδιο παιχνιδιού. Μπορεί να ψάχνεις τρόπους για να φέρεις ένα έργο σε ένα νέο επίπεδο. Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις στα βασικά της ζωής και να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου την αξία μιας αργής, αλλά σταθερής προσέγγισης. Έχεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να ενισχύσεις το μέλλον σου φροντίζοντας το παρόν. Το ενδιαφέρον σου για πράγματα που αναμένονται να διαρκέσουν και η μακροπρόθεσμη ασφάλεια είναι στο επίκεντρο.

Καρκίνος

Οι ενέργειες του σήμερα σε ενθαρρύνουν να επιταχύνεις τον εαυτό σου, καθώς η ισορροπία και το μέτρο είναι το κλειδί. Οι άνθρωποι είναι πιθανό να σε βοηθήσουν, κάνοντας σε να νιώσεις υποστήριξη και ασφάλεια. Μπορεί επίσης να σου αρέσει να μαθαίνεις κάτι νέο και χρήσιμο. Το είδος της σαφήνειας ή του ρεαλισμού που αντιμετωπίζεις σήμερα, τείνει να είναι παρήγορο. Μπορείς να είσαι ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στη λεπτομέρεια και τώρα μπορείς να κάνεις και να πετύχεις πολλά. Είσαι εξαιρετικά ανεξάρτητη και αυτοκατευθυνόμενη αυτή τη στιγμή και είσαι ο εαυτός σου.

Λέων

Μπορείς να επωφεληθείς πάρα πολύ από την εργασία σε ένα εγχώριο έργο που απαιτεί έντονη εστίαση ή συγκέντρωση. Αντίθετα μπορείς να είσαι αποφασιστική και ευτυχώς συγκεντρωμένη σε μια προσωπική επιδίωξη σήμερα. Η γνώση των προτεραιοτήτων σε βοηθά να προσδιορίσεις τι πρέπει να κάνεις και τι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια εξέλιξη ή επιπλέον αγάπη και προσοχή. Η εστίαση στις δραστηριότητες γείωσης και κεντραρίσματος μπορεί να είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τις δεσμεύσεις της ημέρας. Είναι μια καλή στιγμή για να απλοποιήσεις τη ζωή σου ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο.

Παρθένος

Μπορείς να αφιερώσεις ιδιαίτερη ενέργεια για την υποστήριξη ενός φίλου ή ενός ιδιαίτερου έργου σήμερα. Οι εποικοδομητικές συζητήσεις ξεχωρίζουν τώρα και οι σπουδές πάνε ιδιαίτερα καλά. Μπορεί να κάνεις καλή χρήση ενός σκόπιμου ρυθμού. Στην πραγματικότητα σε ελκύει μια μικρή πρόκληση τώρα που είσαι έτοιμη να καταβάλλεις κάποια προσπάθεια για την επίτευξη στόχων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία και τη σύνδεση. Μια συζήτηση μπορεί να ενισχύσει μια σχέση ή μια σχέση να αναπτυχθεί από μια συνομιλία.

Ζυγός

Έχεις μερικές εξαιρετικές επιρροές μαζί σου και πάλι σήμερα, για εργασιακά και οικονομικά θέματα. Το να εστιάζεις στην ευθυγράμμιση των πρακτικών σου προτεραιοτήτων μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό. Μπορεί να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα ή να απολαύσεις αυτό που κάνεις και ίσως και τα δυο. Νέες γνώσεις για τις ανάγκες σου ή μια κατάσταση μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Είναι πιο φυσικό να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου και έχεις την τάση να αγκαλιάζεις μια ρεαλιστική προοπτική, καθώς σου επιτρέπει να κάνεις καλύτερα σχέδια.

Σκορπιός

Ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα να βασιστείς στις ιδέες σου ή να βάλεις τα σχέδια σε πρακτική δράση σήμερα. Μπορεί να υπάρξει μια παραγωγική ώθηση που σχετίζεται με την εκπαίδευση ή τις εκδόσεις. Κερδίζεις σεβασμό, ιδιαίτερα γι’ αυτά που γνωρίζεις ή το πως μοιράζεσαι τις ιδέες σου. Η αφοσίωση σου σε αυτό που κάνεις σήμερα λάμπει. Ευτυχώς η ικανότητα σου να εστιάσεις είναι εξαιρετική. Απλές δραστηριότητες όπως η άσκηση ή η αποσυμφόρηση μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά. Είναι μια περίοδος που δίνει κίνητρο όταν είσαι πιο πειθαρχημένη. Είσαι επίσης λίγο πιο ταπεινή σχετικά με τα μαθήματα ζωής, κάτι που σου δίνει περισσότερη ωριμότητα και καλύτερη κρίση.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα είναι για άλλη μια φορά δυνατή για να δουλέψεις στα παρασκήνια με κάποιο τρόπο. Είναι μια καλή στιγμή για να χειριστείς πράγματα που συνήθως απέφευγες ή ανέβαλλες, καθώς και για οποιεσδήποτε δραστηριότητες που απαιτούν αποφασιστικότητα. Η απλοποίηση συμβάλλει στη διαύγεια, όπως το να απαλλαγείς από περιττά υλικά πράγματα και να εξαλείψεις προβληματικές σκέψεις ή συμπεριφορές που δε σε κάνουν τη χάρη. Μπορεί να ανακαλύψεις τρόπους για να δυναμώσεις τον εαυτό σου από μέσα προς τα έξω, καθώς επικεντρώνεσαι σε στρατηγικές για τη βελτίωση της ζωής σου.

Αιγόκερως

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να κάνεις βελτιώσεις, ιδιαίτερα με το σύντροφο ή φίλο. Το να καταβάλλεις προσπάθεια σε μια ομαδική προσπάθεια μπορεί να αξίζει τον κόπο αυτή τη στιγμή και η συναλλαγή με φίλους μπορεί επίσης να λειτουργήσει καλά σήμερα. Οι άνθρωποι στη ζωή σου ή ένας στόχος σχέσης, σε ενθαρρύνουν να εστιάσεις σε αυτό που είναι σημαντικό. Προχωράς σε μια νέα κατεύθυνση με λιγότερη ανησυχία για την απόδοση και την κατάσταση σου και περισσότερο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ευτυχία, τους ανθρώπους γύρω σου και τη θέση σου στην κοινότητα ή το δίκτυο σου.

Υδροχόος

Αναζήτησε τρόπους να απλοποιήσεις τη ζωή σου στις καθημερινές σου συνήθειες σήμερα. Τα ζητήματα που σημαίνουν περισσότερα για σένα είναι τώρα ξεκάθαρα και αυτό ενισχύει τις δυνάμεις σου για συγκέντρωση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναλάβεις την ευθύνη για ένα θέμα. Η σημερινή μέρα έχει όμορφη ενέργεια για να εργαστείς προς ένα συγκεκριμένο στόχο με υπομονή και σκέψη. Τέτοιες στιγμές είναι εξαιρετικές για να παίρνεις τα πράγματα βήμα προς βήμα και να υιοθετείς μια οργανωμένη προσέγγιση. Οι άλλοι μπορούν κάλλιστα να δείξουν την εκτίμηση τους για σένα, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό ή δημόσιο επίπεδο.

Ιχθύες

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση για εφαρμόσεις τον εαυτό σου σε κάτι δημιουργικό ή εκπαιδευτικό σήμερα. Το κίνητρο σου χτίζεται και η επιθυμία να εστιάσεις στις λεπτομέρειες επικρατεί. Το να κάνεις τη βάση για ένα συγκεκριμένο στόχο μπορεί να είναι ικανοποιητικό και ωφέλιμο τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι έχεις την υπομονή να εργαστείς για να κάνεις κάτι σωστό. Σήμερα ο χρόνος ξοδεύεται καλύτερα για να καταβάλλεις προσπάθεια για ένα σίγουρο πράγμα ή για να τελειοποιήσεις μια τέχνη. Μια παθιασμένη επιδίωξη ή ενδιαφέρον μπορεί να είναι μεταμορφωτική και ανταποδοτική, παρακινώντας σε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου.



Source link