Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ήλιος εισέρχεται σήμερα στον τομέα των συνεργασιών σου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 23/10.  Αυτός ο κύκλος υπογραμμίζει  την ανάγκη σου για τους άλλους, μια καλύτερη ισορροπία ή προοπτική.  Είναι ένας πιο προσεκτικός, συμβιβαστικός κύκλος και μια καλή στιγμή για να εξετάσεις τις προσδοκίες σου από τους άλλους.  Είσαι πιο πρόθυμη απ’ το συνηθισμένο να προσαρμοστείς στις ανάγκες των άλλων τις επόμενες βδομάδες.  Είναι επίσης μια καλή στιγμή για συνεργασία, παροχή συμβουλών, σύνδεση και έκφραση του εαυτού σου μέσα από τις σχέσεις σου.  Η σημερινή Σελήνη, σου υπενθυμίζει τους στόχους και τις φιλοδοξίες ή την πρόοδο σου.

Ταύρος

Με τη μετακόμιση του Ήλιου στον ηλιακό 6ο οίκο σου σήμερα, μπορείς να απολαύσεις ανανεωμένη ενέργεια και κίνητρα για δουλειά και ρουτίνες τον επόμενο μήνα.  Αν και μπορεί να μην είναι η ιδανική στιγμή για αναγνώριση ή κοσμική επιτυχία, είναι μια εξαιρετική διέλευση για αυτό-ανάπτυξη και για να θέσεις τις βάσεις για μελλοντική επιτυχία.  Μέχρι τις 23/10 μπορείς να εργαστείς για μεγαλύτερη αυτογνωσία, βελτίωση των προγραμμάτων αυτοεξυπηρέτησης και υγείας και ασχολείσαι με τη λεπτομερή εργασία.  Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, η εστίαση σου είναι κυρίως στη διόρθωση λεπτομερειών και στην επίλυση προβλημάτων.

Δίδυμοι

Βάζεις πίσω σου έναν μάλλον ενδοσκοπικό ηλιακό κύκλο σήμερα και ξεκινά μια διέλευση ενός μήνα για να χαλαρώσεις την πιο παιχνιδιάρικη, δημιουργική πλευρά της φύσης σου.  Αυτή η νέα διέλευση του Ήλιου είναι τυχερή και σου υπενθυμίζει να επανασυνδεθείς με το παιδί μέσα σου.  Ηεστίαση μετατοπίζεται σε πιο δημιουργικές και διασκεδαστικές ασχολίες, ρομαντισμό, σπορ ή αναψυχή.  Μέχρι τις 23/10 μπορεί να αισθάνεσαι πιο ελεύθερη, πιο χαρούμενη και πιο σίγουρη ή εξωστρεφής.  Υπάρχει μοναδική αίσθηση σε ότι κι αν κάνεις και η συναισθηματική σου ζωή είναι ιδιαίτερα πολύχρωμη.

Καρκίνος

Ο Ήλιος μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου νωρίς σήμερα και θα θελήσεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο διακοπής για τον εαυτό σου σε αυτόν τον ετήσιο κύκλο που διαρκεί ένα μήνα.  Αυτή η διέλευση του Ήλιου σε βοηθά να χαλαρώσεις το ρυθμό και να βελτιώσεις τη συγκέντρωση σου.  Είναι μια ευνοϊκή στιγμή  για να επανασυνδεθείς με τις ρίζες σου, να χτίσεις το εσωτερικό σου καλά και να αναλάβεις την ευθύνη της οικογενειακής ζωής.  Εστιάζεις στη μακροπρόθεσμη ασφάλεια και ίσως είναι η στιγμή να ξεκινήσεις ένα νέο, μεγάλο έργο.

Λέων

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου νωρίς σήμερα και θα επηρεάσει αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη μέχρι τις 23/10.  Ενδιαφέρεσαι για γρήγορα αποτελέσματα από τις ιδέες σου, για νέες ιδέες ή έχεις πολλά διαφορετικά έργα που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα τον επόμενο μήνα.  Είσαι περίεργη, ενδιαφέρεσαι για τους άλλους και επιθυμείς να μάθεις νέα πράγματα. Ενώ αυτή είναι μια πολυάσχολη στιγμή για τη δημιουργία συνδέσεων , η διατήρηση της συνέχειας μπορεί να απαιτήσει επιπλέον προσπάθεια κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Παρθένος

Ο Ήλιος τελειώνει νωρίς σήμερα την ετήσια διέλευση του ζωδίου σου και εισέρχεται στον τομέα  των αξιών και των πόρων σου.  Στρέφεις την προσοχή σου στη σταθεροποίηση της ζωής σου και στην εφαρμογή ιδεών για εσένα τον επόμενο μήνα. Μέχρι τις 23/10  τα χρήματα και τα υπάρχοντα, η άνεση, η αισθησιακή απόλαυση και οι απλές, ευχάριστες δραστηριότητες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σου.  θέλεις ή χρειάζεσαι να αναλάβεις τα χρήματα σου και να φροντίσεις καλύτερα τα τιμαλφή σου, να αναπτύξεις τα ταλέντα και τους πόρους σου και να εδραιωθείς.  Είσαι πιο επινοητική και αξιοποιείς σωστά αυτά που έχεις τις επόμενες βδομάδες.

Ζυγός

Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο νωρίς σήμερα, όπου θα παραμείνει τον επόμενο μήνα, ζωντανεύοντας την προσωπικότητα και τα προσωπικά σχέδια σου.  Είναι καιρός να λάμψεις και να έρθεις στο προσκήνιο.  Οι άνθρωποι σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Επιδίωξε να κάνεις καλές εντυπώσεις και πρόβαλλε τον εαυτό σου με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και θετικότητα για τα καλύτερα αποτελέσματα τις επόμενες βδομάδες.  Τώρα είναι η ώρα για λίγη υγιή αυτοσυγκέντρωση.  Αυτός ο κύκλος του ενός μήνα θέτει εσένα, τους στόχους και τις ανάγκες σου μπροστά και στο επίκεντρο.

Σκορπιός

Ο Ήλιος μεταβαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και της ψυχής σου νωρίς σήμερα για μια επίσκεψη ενός μήνα.  Αυτός ο κύκλος αυξάνει την ανάγκη σου για ξεκούραση, χρόνο για τον εαυτό σου και αναπλήρωση.  Μέχρι τις 23/10 θα δεσμεύεις χαλαρά άκρα και ίσως επανεξετάζεις ορισμένα έργα ή μονοπάτια. Οι επόμενες εβδομάδες είναι υγιείς για ανασυγκρότηση και ανανέωση.  Έρχεσαι σε επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σου και έχεις μεγαλύτερη επίγνωση των ψυχικών υπόγειων ρευμάτων γύρω σου.  Μπορεί να είναι μια στιγμή για να συγχωρήσεις τους άλλους και αν χρειαστεί να αφήσεις να φύγουν κάποιοι.  

Τοξότης

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της δικτύωσης και της σύνδεσης για ένα μήνα.  Η εστίαση σου μετατοπίζεται στους κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς ή προσωπικούς σου στόχους ευτυχίας.  Οι φιλίες εστιάζονται πιο έντονα μέχρι τις 23/10 και  η ανάγκη σου να νιώσεις μέρος μιας ομάδας, να απολαύσεις τη συντροφιά άλλων ή να κολλήσεις σε μια ιδιαίτερη αναζήτηση ευτυχίας μεγαλώνει.  Είναι μια περίοδος για να δώσεις προτεραιότητα στις συνδέσεις της ζωής σου.  Έχεις ισχυρότερη επιρροή σε φίλους και ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό με τη σειρά του ενισχύει την αυτοεκτίμηση σου.

Αιγόκερως

Ο Ήλιος κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη νωρίς σήμερα, . Έτσι τον επόμενο μήνα αναγνωρίζεις και τιμάς τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.  Η προσοχή σου στρέφεται σε επαγγελματικά θέματα, μακροπρόθεσμους στόχους, υλική ή κοινωνική επιτυχία και τη φήμη σου. Μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης αναγνώρισης και ενδεχομένως μεγαλύτερης ευθύνης.  Το ένστικτο σου για πρόοδο είναι εξαιρετικό τις επόμενες βδομάδες και οι άλλοι σε προσέχουν για αυτό που κάνεις ή για το πως αποδίδεις.  Η σημερινή Σελήνη από την άλλη, βρίσκεται στο ζώδιο σου αναδεικνύοντας τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Υδροχόος

Ο Ήλιος κινείται στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου σήμερα και θα διασχίζει αυτόν τον τομέα μέχρι τις 23/10.  Τον επόμενο μήνα ή πιο περιπετειώδη και εξερευνητική πλευρά  της προσωπικότητας σου έρχεται στο προσκήνιο.  Ήρθε η ώρα για αλλαγή σκηνικού ή ψυχική ανανέωση.  Αυτή η περίοδος ευνοεί την καλλιέργεια του πνεύματος σου για να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί, να μάθει και να κατανοήσει.  Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ανάληψη ή την προώθηση προσωπικών ενδιαφερόντων ή σπουδών.  Με τη σημερινή Σελήνη η ανάγκη για απόδραση από τα συνηθισμένα ενισχύεται περαιτέρω.

Ιχθύες

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο σήμερα και τον επόμενο μήνα, παίρνεις τη ζωή και τις βαθύτερες ανάγκες σου πιο σοβαρά.  Ο ιδιωτικός σου κόσμος αποκτά μεγαλύτερη σημασία και δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα κρυφά στρώματα των περιστάσεων και των ανθρώπων γύρω σου.  Αυτός ο κύκλος έχει μεγάλες δυνατότητες για θεραπεία, παρατήρηση και στρατηγική.  Μπορεί να είναι  ένας εξαιρετικός μήνας για εστίαση, συγκέντρωση και ένα ισχυρό αίσθημα αποστολής, πάθους ή σκοπού. Καταστάσεις, άνθρωποι και δραστηριότητες που σε βοηθούν να αναπτυχθείς και να μεταμορφωθείς έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.



Source link