Sporades Tv News

Η ενημέρωση απο τις Βόρειες Σποράδες SporadesNew SporadesTv

Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορεί σήμερα να παλέψεις με προσδοκίες και αντιλήψεις στις σχέσεις ή τα οικονομικά σου. Μπορεί να υπάρχουν συναισθήματα αποκλεισμού ή αποστασιοποίησης.  Ακόμα κι αν η συνεργασία είναι λιγότερο από απλή, πιθανότατα  θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να χειριστείς ένα θέμα μόνη σου. Θα μπορούσες επίσης να αισθανθείς λίγο συγκλονισμένη καθώς αναζητάς κάτι στο οποίο θα μπορούσες να ρίξεις την ενέργεια σου, κάτι που να σε αντικατοπτρίζει αυθεντικά,  τις τρέχουσες ανάγκες σου και αξιοποιεί τα ταλέντα σου.  Οι προσπάθειες σου να αποκτήσεις ένα υλοποιήσιμο έργο μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τη διάθεση σου και τα επίπεδα κινήτρων σου.

Ταύρος

Ωφελήσου από το να δεις τη ζωή σου από μια διαφορετική οπτική γωνία και να φτάσεις εκεί που θέλεις.  Η μέρα εφιστά περισσότερη προσοχή στις αντιθέσεις της ζωής σου, συμπεριλαμβανομένων των ποικίλων αναγκών και προσεγγίσεων σου σε διαφορετικά τμήματα της ζωής.  Επιδίωξε να αποκτήσεις μια αληθινή αίσθηση του τι θέλεις και τι πρέπει να κάνεις, αντί να ανησυχείς για την επέκταση του εαυτού σου περισσότερο από αυτό.  Ίσως ανακαλύψεις ότι έχεις βάλει πάρα πολύ ενέργεια σε κάτι που σε παρασύρει προς τα κάτω.

Δίδυμοι

Έχεις μια έντονη επιθυμία να εγκατασταθείς και να συγκεντρωθείς, αλλά η περιέργεια σου είναι μεγάλη και μπορεί να σε κρατήσει περισσότερο συνδεδεμένη παρά συγκεντρωμένη, αν δεν το δαμάσεις συνειδητά.  Το να μεταδώσεις το μήνυμα σου κοινωνικά μπορεί να είναι δύσκολο με μπλοκαρίσματα ή περιορισμούς στο παιχνίδι.  Μπορεί να είναι δύσκολο επίσης να εξισορροπήσεις την προσοχή στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου με τα προσωπικά σχέδια σου και την ανάγκη για ευφάνταστες δραστηριότητες.  Καθώς το λύνεις αυτό, βάλε στόχο να φροντίσεις ιδιαίτερα τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Μικρές παρεξηγήσεις μπορεί να συμβούν σήμερα και μπορεί να είσαι πιο ευαίσθητη απ’ το συνηθισμένο στις διαφορές. Μπορεί να προκύψουν ανασφάλειες, καθώς θέλεις οι άλλοι να σου δείξουν ότι σε σέβονται και σε εκτιμούν.  Μπορεί να χρειαστεί να γαλουχήσεις τα συναισθήματα σου  για λίγο.  Ένα μέρος σου θέλει μόνο να απλοποιήσει και να αποσυρθεί, αλλά ένα άλλο μέρος σου είναι πολύ περίεργο αυτές τις μέρες, κάτι που μπορεί να σου αποσπάσει την προσοχή.  Μπορεί να υπήρξαν κάποιες υποχωρήσεις ή απροσεξία σε λεπτομέρειες στο παρελθόν σου που τώρα χρειάζονται χειρισμό.

Λέων

Μπορεί να είσαι αναποφάσιστη καθώς παλεύεις με αντικρουόμενες ανάγκες και προσεγγίσεις σε σημεία σήμερα.  Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια ισχυρότερη ανάγκη για έγκριση ή προσοχή, αλλά οι άλλοι είναι πνιγμένοι στα δικά τους ζητήματα.  Σίγουρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην εξισορρόπηση της φιλίας και της οικείας σου ζωής ή να αντιμετωπίζεις ασάφεια σε μια σχέση σχετικά με το βάθος της εμπλοκής.  Θα ήταν σοφό να ασχοληθείς με μερικά από τα πιο δύσκολα στοιχεία των σχέσεων σου αντί να αφήσεις τις προβληματικές περιοχές να αναπτυχθούν, αλλά εάν το πρόβλημα είναι μακροχρόνιο ή εάν είναι βαθύ, η καλύτερη λύση μπορεί να πάρει χρόνο.

Παρθένος

Σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα πολλά διαφορετικά στρώματα καταστάσεων, ανθρώπων και τα δικά σου συναισθήματα σήμερα. Όχι ως υπομονετική με ασήμαντα θέματα ή επιπολαιότητες, ενδιαφέρεσαι  όμως περισσότερο να φτάσεις στην καρδιά ενός θέματος από το να ξύσεις την επιφάνεια ή να διατηρήσεις την ηρεμία.  Οι άνθρωποι μπορεί να είναι δύσκολο να ευχαριστηθούν και η έλλειψη φυσικής ροής καθιστά δύσκολη την εύρεση ικανοποίησης.  Είναι προσωρινό και οι προσαρμογές που κάνεις ως αποτέλεσμα αυτής της δυσαρέσκειας μπορεί τελικά να σε βοηθήσει.

Ζυγός

Η ιδιαίτερη προσοχή στις πρακτικές υποθέσεις μπορεί να βοηθήσει πολύ προς τη βελτίωση της ευημερίας σήμερα, αλλά μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της επιθυμίας να εμπλακείς και της προτίμησης να παραμείνεις με τα γνωστά. Ίσως αποφασίσεις να εργαστείς για τη διόρθωση προβλημάτων, ώστε να μπορείς να απολαύσεις τον εαυτό σου αργότερα.  Ωστόσο θα μπορούσες να παλέψεις με την επιθυμία να ξεφύγεις από τα πιο θαμπά, φαινομενικά άψυχα στοιχεία της ρουτίνας σου για να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου.  Με κάποια προβλήματα συγχρονισμού σήμερα, δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να πάρεις τα πράγματα με την καρδιά και το συναίσθημα.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι στο να βγάλεις νόημα από τα πράγματα ή να διορθώσεις προβλήματα.  Ωστόσο η διαχείριση των προσδοκιών μπορεί να είναι σήμερα απαραίτητη.   Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο διχασμένη μεταξύ της αναζήτησης απαντήσεων και της απόλαυσης της ελευθερίας να αφήνεις τη ζωή να ξεδιπλώνεται φυσικά.  Επειδή μπορεί να υπάρξουν μικρές απογοητεύσεις και τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να πέσουν προσωρινά προσπάθησε να μην αναλάβεις πάρα πολλά.  Πριν κλειδώσεις  κάτι, θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο για να μάθεις τι πραγματικά χρειάζεσαι και θέλεις.

Τοξότης

Δημιουργικές και ελκυστικές δραστηριότητες σε προσελκύουν σήμερα. Υπάρχει συναισθηματική εστίαση στην προσωπική απόλαυση, την αυτοέκφραση και την ευχαρίστηση.  Ωστόσο οι άνθρωποι μπορεί προσωρινά να μην είναι τόσο προσεκτικοί ή δεκτικοί όσο μπορεί να είναι απασχολημένοι με τα δικά τους. Μπορεί να σκεφτείς να αποσυρθείς λίγο  για να αξιολογήσεις τους στόχους σου, ιδιαίτερα αυτούς που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή, την ερωτική ή τις εκπαιδευτικές σου επιδιώξεις.  Δώσε προσοχή σε μικρά προβλήματα που βοηθούν στην απελευθέρωση και σε προετοιμάζουν για πιο συναρπαστικές στιγμές.

Αιγόκερως

Η Σελήνη συνεχίζει να διέρχεται στο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σήμερα και έχεις την τάση να μένεις με τα γνωστά και οικεία.  Παραμένεις ωστόσο λίγο αυτοπροστατευτική και αποτραβηγμένη.   Ένα μέρος σου θέλει να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τα πράγματα, αλλά μια πιο προστατευτική και στοχαστική πλευρά φαίνεται εξίσου ισχυρή και από αυτό μπορεί να προκύψουν μικρές παρεξηγήσεις.  Οι τρέχουσες διελεύσεις φαίνεται να τονώνουν τις ανασφάλειες και μπορεί να προκύψει κακός συγχρονισμός.  Επίσης μπορεί να είναι δύσκολο να κάνεις ταχυδακτυλουργικά όλα όσα θέλεις να πετύχεις, ιδιαίτερα αν αισθάνεσαι αποθαρρυμένη για ένα συγκεκριμένο όνειρο ή στόχο που απαιτεί προσαρμογές.

Υδροχόος

Αν και η μέρα δεν είναι ιδανική για αποφασιστικότητα μπορεί να πάρεις μια ωραία ποικιλία από χρήσιμες πληροφορίες.  Η Σελήνη κινείται στον τομέα των επικοινωνιών σου και είσαι γρήγορη να απαντήσεις ή να συνδεθείς.  Αυτή η διέλευση συνεχίζει να πυροδοτεί την περιέργεια σου.  Ωστόσο θα μπορούσες να παλεύεις με αντικρουόμενες ανάγκες και προσεγγίσεις.  Οι σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από κάποιο κακό συγχρονισμό ή ευερεθιστικότητα.  Ίσως είναι καλύτερο να αποστασιοποιηθείς λίγο για να αποκτήσεις μια νέα προοπτική.  Οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι αρκετά δεκτικοί για να συνεργαστούν καλά έτσι ώστε να ευνοείται η ανεξάρτητη εργασία.

Ιχθύες

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των πόρων σου  σήμερα και αναζητάς έναν άνετο ρυθμό και συναισθηματική ισορροπία.  Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση σε χρήματα, υπάρχοντα και επιχειρηματικά θέματα.  Εναλλακτικά, αυτή η διέλευση μπορεί αντ’ αυτού να αφορά την επιθυμία άνεσης και ασφάλειας.  Μια ομαλή, εύκολη προσέγγιση με τους άλλους και τη δουλειά αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται με την Αφροδίτη. Ωστόσο οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να είναι δύσκολες καθώς συχνά υπογραμμίζουν διαφορετικά κίνητρα, ανάγκες και προσεγγίσεις.



Source link